Proizvodi
Nazad na proizvode

1. Prema važećim zakonima Republike Srbije, kod kupovine na daljinu imate pravo na jednostarni raskid ugovora u roku od prvih 14 dana. Obaveštenje potrošačima o uslovima raskida ugovora zaključenog izvan poslovnih prostorija, zajedno sa obrascem Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija možete preuzeti OVDE.

2. U slučaju jednostranog raskida u smislu čl.35 Zakona o zaštiti potrošača, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u originalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni isečak i račun-otpremnicu), na adresu:

Forma Ideale d.o.o. Kragujevac
Ul. Industrijska zona bb
maloprodajni objekat "Salon ON LINE Kragujevac"
sa napomenom ’’Raskid ugovora’’. 

3. Vraćanje proizvoda kupljenih “On line” nije moguće u nekom od prodajnih objekata već isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.

4. Troškove vraćanja proizvoda snosi Kupac. Kupac je obavezan da dostavljeni Proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti dostavljen i u originalnom pakovanju (trgovačko pakovanje u kojem je roba dostavljena), u suprotnom će se vraćanje proizvoda smatrati nevažećim te će Proizvod biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

5. Ukoliko se ustanovi da je proizvod, koji je vraćen Prodavcu zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen nepažljivim rukovanjem, upotrebljavan, da se ne nalazi u originalnom pakovanju i/ili da paket(i) nije kompletan, vraćanje proizvoda neće biti obavljeno, a Proizvod će biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

6. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ukoliko se izričito (označavanjem polja u narudžbenici) saglasio da Forma Ideale d.o.o. započne isporuku pre isteka roka za jednostrani raskid. 

7. U slučaju otkazivanja ugovora uplaćena sredstva će biti vraćena na račun Kupca najkasnije u roku od 14 dana od kada je Prodavac primio obrazac za odustanak, uz zadržavanje nadoknade za sve neposredne troškove vraćanja robe na adresu prodavca u skladu sa Odlukom Prodavca (Odluka o troškovima prevoza I povrata robe)

8. U slučaju vraćanja robe i naplate troškova transporta kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,  delimično ili u celosti, Prodavac je ovlašćen da banci da nalog da preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, Prodavcu uplati na račun novčana sredstva od Kupca na ime nadokande transportnih troškova za proizvod.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se