Proizvodi
Nazad na proizvode

IZVOZ

Uspešna tržišna orijentacija omogućila je kompaniji Forma Ideale da ostvari lidersku poziciju u regionu u izvozu pločastog nameštaja. Čitav proces, od narudžbine do isporuke sa lagera na destinaciju po želji kupca, realizuje se u optimalnom vremenu. Razgranata veleprodajna mreža Forma Ideale, koja se realizuje kako direktno, tako i indirektno, omogućila je da proizvodni asortiman Forma Ideale bude prisutan na preko 100 prodajnih mesta u 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike.

Od ukupnog proizvodnog programa, koji čini više od 800 artikala iz programa pločastog i tapaciranog nameštaja, nešto više od 80 odsto ide u izvoz, a samo izvoz na tržište EU tokom poslednjih godina nastavlja da se kreće uzlaznom putanjom i beleži dvocifrene stope rasta. Sve ovo je rezultiralo da Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji, sa 21 odsto ukupnog izvoza nameštaja, prema podacima Privredne komore Srbije iz 2019. godine.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se