Proizvodi
Nazad na proizvode

Iskoristite idealnu šansu, postanite deo tima Forma Ideale

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, Forma Ideale stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

Forma Ideale Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje.

Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, proverite ovde da li vaša znanja i sposobnosti odgovaraju trenutno otvorenim radnim mestima u našoj firmi.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Forma Ideale, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

Pogledajte aktuelne oglase

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se