Proizvodi
Nazad na proizvode

Iskoristite idealnu šansu, postanite deo tima Forma Ideale

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, Forma Ideale stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

Forma Ideale Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje.

Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, proverite ovde da li vaša znanja i sposobnosti odgovaraju trenutno otvorenim radnim mestima u našoj firmi.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Forma Ideale, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

Pogledajte aktuelne oglase

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se