Proizvodi
Nazad na proizvode
Kategorije
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Klub i set stolovi zauzimaju centralno mesto u ambijentu dnevne sobe, zbog čega je važno napraviti pravi izbor. U zavisnosti od  prostora kojima raspolažete, možete odabrati model većih ili manjih dimenzija, a u oba slučaja možete ih uklopiti u stil uređenja vašeg doma. Veliki izbor drvo dekora, kao i kombinacija drvo dekora i stakla, omogućiće vam da u vaš žiovtni prostor unesete ili dodatnu dozu opuštenosti ili potrebnu eleganciju, kojima ovi komadi nameštaja umnogome doprinose u kombinaciji sa ostalim nameštajem.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Klub i set stolovi su važni u svakom dnevnom boravku, a pored toga što su njihov stil i estetika nezaobilazni kriterijumi pri izboru, važno je i da ih prilagodimo dimenzijama ovog dela životnog prostora, kako bi ove njihove osobine došle u prvi plan. Ukoliko se opredelite za klub stolove i set stočiće manjih dimenzija, biće vam omogućeno da im bez napora, i po potrebi, menjate položaj u ambijentu, što ih čini izuzetno praktičnim. Za sve one koji žele unapređenu funkcionalnost ovih elemenata nameštaja, pravi izbor su klub stolovi većih dimenzija, sa dodatnim upotrebnim prostorom, koji može biti otvoren i zatvoren, kao i modeli sa točkićima, za lakšu mobilnost u enterijeru vašeg doma. Veliki izbor drvo dekora, kao i kombinacija drvo dekora, stakla i metala omogućiće vam da napravite najbolju selekciju prema vašim potrebama.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se