Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Benefiti
Površina za spavanje
Primeni filtere
Resetuj

Dvosedi su praktični komadi tapaciranog nameštaja koji su lako uklopivi u dnevne sobe manjih dimenzija, ali i adekvatna dopuna drugom tapaciranom nameštaju bilo u dnevnoj, ili, recimo, dečijoj sobi. Ponuda dvoseda Forma Ideale daje vam mogućnost izbora različitog stila, materijala i stepena funkcionalnosti.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Ukoliko želite da u vašu dnevnu sobu unesete dodatni komfor u vidu komada nameštaja za sedenje, ili ste sticajem okolnosti ograničeni na manji životni prostor, predlažemo vam da se opredelite za dvosed. Dvosedi su izuzetno moderni, praktični, komadi nameštaja koji zadovoljavaju sve kriterijume savremenog života. Najveći broj modela dvoseda ima funkcionalnost koju poseduju i trosedi, a koja se odnosi na mogućnost rasklapanja u veću površinu za spavanje. Dvosedi u ponudi Forma Ideale su kompatibilni sa trosedima, pa možete lako dopuniti prostor u ambijentu dnevne sobe odgovarajućim modelom, a možete napraviti i svoju kombinaciju, koja će pre svega pratiti stilski pravac i učiniti vaš dom atraktivnim.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se