Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Benefiti
Primeni filtere
Resetuj

U dobro organizovanom radnom prostoru izuzetno važno mesto pripada kompjuterskom ili radnom stolu, a u bogatom asortimanu Forma Ideale možete odabrati onaj model koji vam najviše odgovara, kako po dizajnu tako i u zavisnosti od materijala i dekora. Pored prostrane radne površine, često je važan segment pri odabiru i prostor za odlaganje, pa u zavisnosti od modela kompjuterskog ili radnog stola možete odabrati model sa više ili manje upotrebnog prostora.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Kompjuterski i radni stolovi su važan deo svakog prostora za rad, bilo da je reč o kancelariji, dečijom sobi ili radnom prostoru za odrasle. Funkcionalnost kompjuterskih i radnih stolova je izuzetno važna, a  doprinose i estetici celokupnog radnog ambijenta kako svojim dizajnom, tako i usklađenošću u dekoru sa ostatkom nameštaja u prostoriji. U velikom broju modela kompjuterskih i radnih stolova Forma Ideale, odaberite model koji je idealno mesto za vaša velika dela.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se