Proizvodi
Nazad na proizvode
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Površina za spavanje
Primeni filtere
Resetuj

Pri izboru tapaciranog nameštaja za dnevnu sobu važno je rukovoditi se prostorom kojim raspolažemo, kao i o funkcionalnošću tog prostora. Upravo zbog toga u ponudi Forma Ideale nalazi se veliki broj ugaonih garnitura različitih dimenzija, sa mogućnošću izbora ugla, ili sa "univerzalnim uglom", tj. odabirom ugla prilikom montaže. Jedan od benefita koji imaju sve ugaone garniture je mogućnost rasklapanja u dodatni ležaj za spavanje, veće površine. Još jedna mogućnost je i odabir TDF garniture, koja je uvek pravi izbor za sve one koji vole klasičniji stil uređenja dnevnog boravka.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Za kompletan doživljaj opuštenosti i komfora u dnevnoj sobi, u kojoj svakodnevno provodimo slobodno vreme sa svojim prijateljima i porodicom, važno je odabrati idealnu ugaonu garnituru ili garnituru koju čine trosed, dvosed i fotelja (TDF). U zavisnosti od prostornih performansi dnevnog boravka, moguće je odabrati garnituru manjih ili većih dimenzija, sa mogućnošću izbora ugla, kao i kod velikog broja modela sa mogućnošću izbora štofa koji bi se najbolje uklopio u vaš dnevni boravak, i teksturom i boji. Kada su u pitanju TDF garniture mogućnost izbora modela, od klasičnih do modernih, dostupna u asortimanu Forma Ideale.  Benefiti  najvećeg broja ovih komada nameštaja, koji se ne mogu videti na prvi pogled,  jesu mogućnost rasklapanja u ležaj za spavanje, kao i kutije za odlaganje posteljine, što doprinosi njihovoj funkcionalnosti.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se