Proizvodi
Nazad na proizvode

Proizvodnja - najnovije tehnologije u proizvodnoj hali

Forma Ideale se bavi izradom pločastog i tapaciranog nameštaja. Ovaj, najvažniji sektor, lociran je u Kragujevcu, gde je i sedište firme, kao i u Majdanpeku, dok se ukupni skladišno-proizvodni kapaciteti prostiru na više od 50.000m2. U proizvodnom procesu angažavano je oko 500 radnika. Osnovne proizvodne kapacitete preduzeća čini pogon za izradu pločastog nameštaja, kao primarni deo proizvodnje, a sastoji se od 4 proizvodne linije kompletno opremljene mašinama "HOMAG Group" i "Biesse Group", jednih od najznačajnijih svetskih proizvođača opreme za industriju nameštaja. Sve mašine u proizvodnim halama preduzeća Forma Ideale su poslednje generacije sa primenom digitalnih tehnologija i CNC upravljanja, što obezbeduje stalnost kvaliteta i visoku produktivnost, čime se garantuje spremnost firme da odgovori na sve zahteve tržišta.

Posebna pažnja se posvećuje osvajanju standarda kvaliteta proizvoda. Direktni izveštaji sa terena od strane servisno-montažerskih ekipa predstavljaju osnovni parametar pri analizi kvaliteta.

Pored pogona za proizvodnju pločastog nameštaja, Forma ideale poseduje i sopstveni pogon za proizvodnju kartonske ambalaže koji funkcioniše na površini od 1.500m2. Ovaj pogon u potpunosti prati proizvodne kapacitete pogona za izradu pločastog nameštaja. Kompletna proizvodna hala pokrivena je sistemima za centralno otprašivanje, čime se obezbeđuje zdrava radna sredina i mogućnost recikliranja.

Proizvodnja tapaciranog nameštaja

Tapacirani nameštaj Forma Ideale proizvodi se u Termal Inženjeringu u Majdanpeku u proizvodno – skladišnim kapacitetima površine 6.500 m2. Preduzeće zapošljava preko 130 radnika različitih profila angažovanih na proizvodnji i skladištenju, a u kolekciji tapaciranog nameštaja Forma Ideale za zastupljeni su ležajevi, francuski ležajevi, ugaone garniture, taburei, tabure klupe i fotelje.

Savremen dizajn, jasne linije i vizuelna upečatljivost odlike su asortimana tapaciranog nameštaja Forma Ideale. Strateška razvojna politika preduzeća Termal Inženjering je proširenje asortimana i dalja izvozna ekspanzija.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se