Proizvodi
Nazad na proizvode

Proizvodnja - najnovije tehnologije u proizvodnoj hali

Forma Ideale se bavi izradom pločastog i tapaciranog nameštaja. Ovaj, najvažniji sektor, lociran je u Kragujevcu, gde je i sedište firme, kao i u Majdanpeku, dok se ukupni skladišno-proizvodni kapaciteti prostiru na više od 50.000m2. U proizvodnom procesu angažavano je oko 500 radnika. Osnovne proizvodne kapacitete preduzeća čini pogon za izradu pločastog nameštaja, kao primarni deo proizvodnje, a sastoji se od 4 proizvodne linije kompletno opremljene mašinama "HOMAG Group" i "Biesse Group", jednih od najznačajnijih svetskih proizvođača opreme za industriju nameštaja. Sve mašine u proizvodnim halama preduzeća Forma Ideale su poslednje generacije sa primenom digitalnih tehnologija i CNC upravljanja, što obezbeduje stalnost kvaliteta i visoku produktivnost, čime se garantuje spremnost firme da odgovori na sve zahteve tržišta.

Posebna pažnja se posvećuje osvajanju standarda kvaliteta proizvoda. Direktni izveštaji sa terena od strane servisno-montažerskih ekipa predstavljaju osnovni parametar pri analizi kvaliteta.

Pored pogona za proizvodnju pločastog nameštaja, Forma ideale poseduje i sopstveni pogon za proizvodnju kartonske ambalaže koji funkcioniše na površini od 1.500m2. Ovaj pogon u potpunosti prati proizvodne kapacitete pogona za izradu pločastog nameštaja. Kompletna proizvodna hala pokrivena je sistemima za centralno otprašivanje, čime se obezbeđuje zdrava radna sredina i mogućnost recikliranja.

Proizvodnja tapaciranog nameštaja

Tapacirani nameštaj Forma Ideale proizvodi se u Termal Inženjeringu u Majdanpeku u proizvodno – skladišnim kapacitetima površine 6.500 m2. Preduzeće zapošljava preko 130 radnika različitih profila angažovanih na proizvodnji i skladištenju, a u kolekciji tapaciranog nameštaja Forma Ideale za zastupljeni su ležajevi, francuski ležajevi, ugaone garniture, taburei, tabure klupe i fotelje.

Savremen dizajn, jasne linije i vizuelna upečatljivost odlike su asortimana tapaciranog nameštaja Forma Ideale. Strateška razvojna politika preduzeća Termal Inženjering je proširenje asortimana i dalja izvozna ekspanzija.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se