Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Kreveti za spavaću sobu
Kreveti
Tapacirani nameštaj - garniture
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm




Površina za spavanje
Primeni filtere
Resetuj

U okviru bogate ponude Forma Ideale, nalazi se bogat asortiman kreveta za spavaće sobe. U zavisnosti od stila uređenja, kao i prostornih performansi ovog ambijenta doma, možete odabrati bračni krevet ili francuski ležaj. Bračni kreveti u ponudi su koncipirani tako da se uklapaju u različite stilove uređenja ambijenta spavaće sobe, sa širokim spektrom drvo dekora koji se mogu lako uklopiti uz ostali nameštaj. U ponudi francuskih ležaja, izbor je bogat modernim modelima sa atraktivnim tapaciranim ramovima i uzglavljima, sa ugradnim dušekom ili sa mogućnošću izbora dušeka po vašim merilima udobnosti.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Spavaća soba kao ambijent namenjen relaksaciji i odmoru, zahteva određen komfor, a on se na najbolji način obezbeđuje dobrim izborom kreveta. U zavisnosti od stila uređenja, kao i prostornih performansi ovog ambijenta doma, možete odabrati bračni krevet ili francuski ležaj. Bračni kreveti u ponudi su koncipirani tako da se uklapaju u različite stilove uređenja ambijenta spavaće sobe, sa širokim spektrom drvo dekora koji se mogu lako uklopiti uz ostali nameštaj. U ponudi francuskih ležaja, izbor je bogat modernim modelima sa atraktivnim tapaciranim ramovima i uzglavljima, sa ugradnim dušekom ili sa mogućnošću izbora dušeka po vašim merilima udobnosti.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se