Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale loyalty kartica - Vaša idealna kartica!

Forma Ideale je pokrenula za sve kupce u svojim salonima i internet prodavnici Loyalty program koji nagrađuje vernost i donosi značajnu uštedu za kućni budžet.

Kako izgleda Forma Ideale loyalty kartica?

Otvori Zatvori

Forma Ideale loyalty kartica je plavo žute boje i na njoj je ispisan registarski broj.

Šta mi donosi Forma Ideale loyalty kartica?

Otvori Zatvori

Forma Ideale loyalty kartica namenjena je nagrađivanju lojalnih kupaca i donosi 5% popusta na svaku kupovinu (akcijskih i neakcijskih artikala) u salonima i internet prodavnici Forma Ideale. Nakon što se registruje za Forma Ideale loyalty karticu i ostvari jednu ili više kupovina (jednokratno ili kumulativno) u salonima i internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara, kupac će prilikom svake kupovine imati mogućnost da ostvari navedeni popust uz pomoć svoje Forma Ideale loyalty kartice bez obzira na oblik kupovine i način plaćanja. Forma Ideale loyalty kartica nije platna i može se koristiti isključivo za ostvarivanje navedene povoljnosti u salonima i internet prodavnici Forma Ideale.

Korisnik Forma Ideale loyalty kartice može da postane svaka punoletna osoba (fizičko ili pravno lice), bez obzira na državljanstvo ili ostvarivanje prava na refakciju PDV-a, koja popuni PRISTUPNICU verodostojnim podacima. Forma Ideale loyalty kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik, koji je u obavezi da karticu pokaže prodavcu prilikom kupovine. Forma Ideale loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

Kako da postanem član Loyalty programa?

Otvori Zatvori

Sve što je potrebno jeste da potpišete pristupnicu za Forma Ideale loyalty karticu koja Vam se dostavlja na blagajni salona Forma Ideale nakon obavljene kupovine ili čekirate "Saglasnost pristupanju Loyalty programu" nakon potvrđene kupovine u internet prodavnici Forma Ideale. Nakon dostavljanja potpisane saglasnosti (ili čekiranja nakon kupovine u internet prodavnici) dobijate Forma Ideale loyalty karticu. U slučaju kupovine u internet prodavnici Forma Ideale prilikom isporuke kupljenog nameštaja biće Vam dostavljen primerak potvrđene saglasnosti i Forma Ideale loyalty kartica.

Kako će moji podaci biti korišćeni?

Otvori Zatvori

Lični podaci koje nam dostavljate mogu se obrađivati u svrhe pristupanja kupaca Loyalty programu i ostvarivanja prava na prodajne podsticaje rukovaoca.

Navedeni podaci čuvaće se tri godine od dana dostavljanja podataka od strane kupca. Podaci koji se obrađuju po osnovu ove saglasnosti koristiće se u skladu sa internim procedurama i zaštitom tajnosti podataka, samo u napred navedene svrhe od strane ovlašćenih  lica rukovaoca.

Za sve informacije možete se obratiti imenovanom Licu za zaštitu podataka o ličnosti Dušici Jovanović, zaposlenoj na radnom mestu Pravnik I, broj telefona 034/308-100 lok. 1200, mejl adresa dusica.jovanovic@delete-me.formaideale.rs

Forma Ideale zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja, kao i da promeni ili u potpunosti ukine elemente Loyalty programa.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:
pr@delete-me.formaideale.rs ili 034/308-100.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se