Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Funkcionalnost kuhinje umnogome zavisi od izbora sudopere ili slavine, a u asortimanu Forma Ideale možete u bogatom izboru izabrati modele koji su idealni za vas. Nudimo vam mogućnost izbora različitih modela sudopera - usadne ili nasadne sudopere, jednodelne ili dvodelne sudopere, kao i sudopere različitih oblika, ali i različitih materijala izrade. Uz sudopere, važan je i izbor slavine, a u našoj ponudi možete pronaći veliki broj funkcionalnih modela. Iako na možda to nije prva misao kada se odlučujemo za sudopere i slavine, važno je njihovom izboru posvetiti dovoljno pažnje, jer pored praktične primene utiču i na estetiku kuhinjskog ambijenta.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

U asortimanu Forma Ideale predstavljen je bogat izbor različitih modela sudopera - usadne ili nasadne sudopere, jednodelne ili dvodelne sudopere, kao i sudopere različitih oblika, ali i različitih materijala izrade. Uz sudoperu, važan je i izbor slavine, a u našoj ponudi možete pronaći veliki broj funkcionalnih modela. Iako na možda to nije prva misao kada se odlučujemo za sudopere i slavine, važno je njihovom izboru posvetiti dovoljno pažnje, jer pored praktične primene utiču i na estetiku kuhinjskog ambijenta.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se