Proizvodi
Nazad na proizvode
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Tapacirani nameštaj
Tapacirani nameštaj - garniture
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Benefiti
Površina za spavanje
Primeni filtere
Resetuj

Odabir tapaciranog nameštaja je jako važan pri uređenju doma, pre svega jer tapacirani nameštaj zauzima centralno mesto u dnevnoj sobi. Komadi poput ugaone garniture, troseda, dvoseda ili fotelje, bi trebalo da budu pažljivo odabrani. Veliki izbor modela tapaciranog nameštaja, modernog ili klasičnijeg stila, savim sigurno će vam olakšati izbor, a uz mogućnost izbora boje štofa, kod najvećeg broja artikala, moći ćete da date autentičnost  i lični pečat svojoj dnevnoj sobi.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Tapacirani nameštaj je nezaobilazni deo svakog dnevnog boravka, a u zavisnosti od prostora kojim raspolažete, iz bogatog asortimana Forma Ideale možete izabrati pravi komad tapaciranog nameštaja baš za vas. U našoj ponudi možete se odlučiti za ugaonu garnituru ili garnituru koju čine trosed, dvosed i fotelja, a ukoliko više volite komadni nameštaj koji ćete sami kombinovati, predstavljamo vam veliki izbor troseda, dvoseda i fotelja koje možete uklopiti u jednu celinu koja zrači komforom i stilom. U dnevnoj sobi se provodi najviše slobodnog vremena, bilo sa porodicom ili prijateljima, pa je izbor pravog tapaciranog nameštaja od presudnog značaja i doprinosi kompletnom uživanju.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se