Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Benefiti
Primeni filtere
Resetuj

Srce našeg doma - upravo tako možemo nazvati kuhinju, kao prostor u kome se provodi dosta vremena u pripremanju obroka za najdraže. Kako svaki životni prostor ima svoja ograničenja, a mi imamo želje i potrebe prilikom uređivanja ovog segmenta doma, često je jedini izbor za kuhinju koja je po meri naših potreba, kuhinja koju možemo birati po elementima i napraviti svoju idealnu kombinaciju. U asortimanu Forma Ideale nalazi se veliki broj kuhinjskih kolekcija po elementima, gde je predstavljen pojedinačno veliki izbor donjih kuhinjskih delova, višećih delova, ali i kombinovanih kuhinjskih elemenata. Pored elemenata sa standardnim pregradama i fiokama, kao i kombinacijama istih, tu su i kuhinjski elementi za aspirator, kao i za ugradni frižider, sudo mašinu, rernu. U ponudi Forma Ideale su kuhinjske kolekcije različitih kombinacija drvo dekora, sa različitim rasporedom upotrebnog prostora, pa je mogućnost kombinovanja delova prilagodnjiva svakom prostoru i najrazličitijim potrebama i stilovima.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Ukoliko ste poželeli da u okviru svog doma imate ambijent kuhinje koje odgovaraju savremenim konceptima uređenja doma, kuhinje iz elemenata su idealno rešenje. Prostrane kuhinje koje se stilski uklapaju u ambijente dnevne sobe i trpezarije,  postale su, ne samo prostor za spremanje ukusnih obroka, već i estetski doprinos našem domu, u kome, pre svega, uživamo sa svojim porodicama. U asortimanu Forma Ideale predstavljene su kolekcije kuhinja po elementima koje će se idealno uklopiti u vaš dom, kako stilski, tako i po izboru dekora i dizajna elemenata.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se