Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

U asortimanu Forma Ideale očekuje vas velika ponuda baštenskih ljuljaški. Ovi komforni komadi nameštaja za baštu ili terasu, pružaju maksimalno uživanje i omogućavaju vam da u potpunosti iskoristite trenutke relaksacije. U zavisnosti od svojih potreba možete odabrati oblik i model baštenske ljuljaške koji vam najviše odgovara. U toku zimskih meseci ovaj komad nameštaja može doprineti i atraktivnosti vašeg enterijera.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Baštenske ljuljaške su komforni komadi nameštaja za baštu ili terasu. Pružaju maksimalno uživanje i omogućavaju vam da u potpunosti iskoristite trenutke relaksacije. U zavisnosti od svojih potreba možete odabrati oblik i model baštenske ljuljaške koji vam najviše odgovara. U toku zimskih meseci ovaj komad nameštaja može doprineti i atraktivnosti vašeg enterijera. U asortimanu Forma Ideale očekuje vas velika ponuda baštenskih ljuljaški.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se