Proizvodi
Nazad na proizvode

FAQ - Česta pitanja

Neka od najčešće postavljanih pitanja i odgovori na njih.

Prijavite reklamaciju 

Ukoliko imate reklamaciju na artikle kupljene u salonima ili prodajnim mestima Forma Ideale ili želite da proverite status već prijavljene reklamacije, pozovite call centar 0800-034-036, radnim danima i subotom od 9 do 21h ili pošaljite mail na prijem.reklamacija@delete-me.formaideale.rs i naša služba za reklamacije će se potruditi da Vam u što kraćem roku reši reklamaciju ukoliko je opravdana.

Kakve su mogućnosti zaposlenja u Forma Ideale?

Otvori Zatvori

Oglasi za slobodna radna mesta u Forma Ideale prikazani su u odeljku Zaposlenje/Aktuelni oglasi, u okviru zaglavlja i u donjem desnom uglu naslovne strane website-a.

Kako da saznam više o ponudi dekoracije?

Otvori Zatvori

Dopunski program je deo ponude dela maloprodajnih salona i nije dostupan za online kupovinu.

Kako da saznam radno vreme salona Forma Ideale u mom gradu?

Otvori Zatvori

Pogledajte odeljak Prodajna mreža na website-u. Odaberite svoj grad ili opštinu i saznajte sve podatke o salonima Forma Ideale ili prodajnim mestima.

Na koji način mogu da komentarišem asortiman ili uslugu u salonima Forma Ideale?

Otvori Zatvori

Komentare i sugestije možete poslati na komentar@delete-me.formaideale.rs ili popunjavanjem formulara Pitanja i odgovori, tj. Komentari i sugestije, u okviru odeljka Servis za kupce na website-u.
Takođe, svoja pitanja, komentare i sugestije možete poslati na adresu Forma Ideale d.o.o., Skladišni centar 13, 34000 Kragujevac, Srbija – Sektor marketing.

Kako da dobijem katalog?

Otvori Zatvori

Ukoliko želite katalog sa najnovijom akcijskom ponudom Forma Ideale, možete ga preuzeti sa naslovne strane website-a. Ukoliko ste zainteresovani da primite štampanu verziju kataloga, molimo Vas da dostavite svoje podatke sa adresom prijema, na pr@delete-me.formaideale.rs.

Kako nabaviti nameštaj bez odlaska u salon?

Otvori Zatvori

Na raspolaganju Vam je i naša Internet prodavnica, gde uz par koraka uz besplatnu isporuku možete dobiti nameštaj na kućnu adresu. Ukoliko imate poteškoće za poručivanje preko naše Internet prodavnice, kontaktirajte kolege na 034/617-03-01.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se