Proizvodi
Nazad na proizvode

FAQ - Česta pitanja

Neka od najčešće postavljanih pitanja i odgovori na njih.

Prijavite reklamaciju 

Ukoliko imate reklamaciju na artikle kupljene u salonima ili prodajnim mestima Forma Ideale ili želite da proverite status već prijavljene reklamacije, pozovite call centar 0800-034-036, radnim danima od 9 do 21h i subotom od 9 do 18h ili pošaljite mail na prijem.reklamacija@formaideale.rs i naša služba za reklamacije će se potruditi da Vam u što kraćem roku reši reklamaciju ukoliko je opravdana.

Kakve su mogućnosti zaposlenja u Forma Ideale?

Otvori Zatvori

Oglasi za slobodna radna mesta u Forma Ideale prikazani su u odeljku Zaposlenje/Aktuelni oglasi, u okviru zaglavlja i u donjem desnom uglu naslovne strane website-a.

Kako da saznam više o ponudi dekoracije?

Otvori Zatvori

Dopunski program je deo ponude dela maloprodajnih salona i nije dostupan za online kupovinu.

Kako da saznam radno vreme salona Forma Ideale u mom gradu?

Otvori Zatvori

Pogledajte odeljak Prodajna mreža na website-u. Odaberite svoj grad ili opštinu i saznajte sve podatke o salonima Forma Ideale ili prodajnim mestima.

Na koji način mogu da komentarišem asortiman ili uslugu u salonima Forma Ideale?

Otvori Zatvori

Komentare i sugestije možete poslati na komentar@delete-me.formaideale.rs ili popunjavanjem formulara Pitanja i odgovori, tj. Komentari i sugestije, u okviru odeljka Servis za kupce na website-u.
Takođe, svoja pitanja, komentare i sugestije možete poslati na adresu Forma Ideale d.o.o., Skladišni centar 13, 34000 Kragujevac, Srbija – Sektor marketing.

Kako da dobijem katalog?

Otvori Zatvori

Ukoliko želite katalog sa najnovijom akcijskom ponudom Forma Ideale, možete ga preuzeti sa naslovne strane website-a. Ukoliko ste zainteresovani da primite štampanu verziju kataloga, molimo Vas da dostavite svoje podatke sa adresom prijema, na pr@delete-me.formaideale.rs.

Kako nabaviti nameštaj bez odlaska u salon?

Otvori Zatvori

Na raspolaganju Vam je i naša Internet prodavnica, gde uz par koraka uz besplatnu isporuku za porudžbine iznad 10.000 din možete dobiti nameštaj na kućnu adresu. Ukoliko imate poteškoće za poručivanje preko naše Internet prodavnice, kontaktirajte kolege na 034/617-03-01.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se