Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Radne ploče su neizostavni deo svake kuhinje. U asortimanu Forma Ideale nalazi se veliki broj modela i dekora radnih ploča, koje ne samo da možete uklopiti uz odabranu komplet kuhinju ili kuhinju iz elemenata, već je možete uklapati i uz ostatak nameštaja u prostoru, ukoliko je vaša kuhinja u istoj prostoriji sa trpezarijom. Nudimo vam mogućnost izbora različitih dimenzija širine radnih ploča, kao i različitih dimenzija visine. Na vama je da izaberete onaj model koji će baš vašoj kuhinji dati savršen sjaj.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

U asortimanu Forma Ideale nalazi se veliki broj modela i dekora radnih ploča, koje možete uklopiti uz odabranu komplet kuhinju ili kuhinju iz elemenata, ali i uklapati uz ostatak nameštaja u prostoru, ukoliko je vaša kuhinja u istoj prostoriji sa trpezarijom. Nudimo vam mogućnost izbora različitih dimenzija širine radnih ploča, kao i različitih dimenzija visine. Na vama je da izaberete onaj model koji će baš vašoj kuhinji dati savršen sjaj.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se