Proizvodi
Nazad na proizvode
Kategorije
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

TV police
TV police
Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

TV police su neizostavni deo svakog dnevnog boravka, bilo da vaš TV uređaj stoji na njoj ili na zidu iznad. Pri izboru pravog modela važno je voditi računa o dimenzijama prostora dnevne sobe, mada je ovo jedan od komada nameštaja koji će svoju funkciju pronaći i u spavaćoj sobi i dečijoj sobi. Koji god ambijent da odaberete, u bogatom asortimanu Forma Ideale možete pronaći baš onaj model koji odgovara vašim potrebama, kao i dekor koji se uklapa u ostatak enterijera.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Prilikom uređivanja dnevnog boravka treba posebno obratiti pažnju na dizajniranje prostora oko TV uređaja, pogotovo što posle radnog dana, svima prija da se prepuste opuštajućim sadržajima, pa bi pogled na taj kutak trebalo da bude izuzetno privlačan. Pri izboru TV police važne su njene dimenzije, koje na pravi način treba ukopiti u ambijent dnevne sobe, a važno je sa pažnjom odabrati i dekor, zbog stilske ujednačenosti sa ostatkom enterijera. Nikako nemojte zaboraviti na segment funkcionalnosti, kao i rasporeda upotrebnog prostora u zavisnosti od vaših potreba. Ukoliko želite da izborom TV police doprinesete atmosferi dnevnog boravka, predlažemo vam da odaberete model kod koga je moguće ugraditi dodatnu rasvetu, koja će ovoj komad nameštaja učiniti posebno atraktivnim.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se