Proizvodi
Nazad na proizvode
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Kancelarijski i radni nameštaj
Kancelarijski i radni nameštaj
Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Za sve one koji opremaju kancelarije, svoj posao obavljaju od kuće ili imaju potrebu za posebnim delom prostora za svoje kreativne hobije, nudimo bogatu ponudu kancelarijskog i nameštaja za radne sobe.
Dobro organizovan prostor umnogome utiče i na produktivnost, pa je zbog toga važno da to bude prijatan kutak, osmišljen i uređen u zavisnosti od prostora kojim raspolažete. U ponudi Forma Ideale nalazi se veliki izbor kancelarijskih stolica i fotelja, kao i kompjuterskih i radnih stolova. Među komadima nameštaja u ovoj kategoriji možete pronaći modele raznih dizajnerskih stilova, različite kombinacije materijala i dekora.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Uređenje kancelarijskog prostora ili radnog prostora u vašem domu zahteva posebnu pažnju, jer je važno zadovoljiti sve uslove, od prostornih ograničenja, specifičnih potreba u zavisnosti od vrste posla koji se u radnom prostoru obavlja, pa do dizajnerskih karakteristika. Komfor je takođe izuzetno važan kako bismo mogli sa puno pažnje da obavljamo sve zadatke, a pri tome i oslobodimo kreativnost. Odaberite ono što je u skladu sa vašim potrebama - kancelarijsku fotelju ili radnu stolicu, kompjuterski sto ili radni sto. U asortimanu Forma Ideale sasvim sigurno ćete pronaći pravo rešenje za vaše potrebe.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se