Proizvodi
Nazad na proizvode

Istorijat

Nastanak i razvoj kompanije

FORMA IDEALE

Kompanija Forma Ideale je osnovana 1995. godine kao mala porodična firma SZTR EL-EN, a usled brze ekspanzije i sve veće zastupljenosti na tržištu, prateći jasno definisane planove razvoja kroz godine, danas, 25 godina kasnije, Forma Ideale je lider u proizvodnji nameštaja u jugoistočnoj Evropi. Za renome kompanije Forma Ideale se vezuje visok nivo organizacije, jasna vizija i odlučno liderstvo.

Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa. Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su nam da ostvarimo lidersku poziciju u Srbiji koju čine saloni u preko 30 gradova Srbije.
Naša razgranata izvozna mreža se realizuje u preko 50 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike.

Uzimajući u obzir činjenicu da smo već dve i po decenije orijentisani na moderan dizajn i funkcionalnost proizvoda, na najbolji odnos cene i kvaliteta, opravdano smo zauzeli mesto proizvodnog i tržišnog giganta u proizvodnji nameštaja, kao brzorastućoj grani industrije.

Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji. Uzimajući u obzir raznovrsnost društveno odgovornih aktivnosti u kojima je uzima učešće, Forma Ideale se smatra odgovornim članom zajednice koji svake godine procenat profita opredeljuje za tu namenu i kroz razvijenu ekološku svest štiti svoje okruženje za dobrobit svih novih generacija.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se