Proizvodi
Nazad na proizvode

Istorijat

Nastanak i razvoj kompanije

FORMA IDEALE

Kompanija Forma Ideale je osnovana 1995. godine kao mala porodična firma SZTR EL-EN, a usled brze ekspanzije i sve veće zastupljenosti na tržištu, prateći jasno definisane planove razvoja kroz godine, danas, 25 godina kasnije, Forma Ideale je lider u proizvodnji nameštaja u jugoistočnoj Evropi. Za renome kompanije Forma Ideale se vezuje visok nivo organizacije, jasna vizija i odlučno liderstvo.

Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa. Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su nam da ostvarimo lidersku poziciju u Srbiji koju čine saloni u preko 30 gradova Srbije.
Naša razgranata izvozna mreža se realizuje u preko 50 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike.

Uzimajući u obzir činjenicu da smo već dve i po decenije orijentisani na moderan dizajn i funkcionalnost proizvoda, na najbolji odnos cene i kvaliteta, opravdano smo zauzeli mesto proizvodnog i tržišnog giganta u proizvodnji nameštaja, kao brzorastućoj grani industrije.

Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji. Uzimajući u obzir raznovrsnost društveno odgovornih aktivnosti u kojima je uzima učešće, Forma Ideale se smatra odgovornim članom zajednice koji svake godine procenat profita opredeljuje za tu namenu i kroz razvijenu ekološku svest štiti svoje okruženje za dobrobit svih novih generacija.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se