Proizvodi
Nazad na proizvode
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Pri izboru regala za dnevni boravak često odlučujemo na osnovu prostora kojim raspolažemo. Regali po elementima koji su osmišljeni tako da možete da odaberete baš one elemente koji vam po dimenzijama, ali i dizajnu i funkcionalnosti najviše odgovaraju, njihova su velika prednost. Uz izbor elemenata postoji i mogućnost izbora velikog broja dekora, pa možete odabrati pravi dekor u skladu sa stilom uređenja vašeg doma.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Regali po elementima predstavljaju pravi izbor prilikom uređenja dnevnog boravka, posebno kada želite da svaki odabran element, bilo da je zatvoren, otvoren, kombinovan ili zastakljen bude funkcionalan i zadovolji one potrebe koje su za vas u tom delu doma prioritetne. Ukoliko imate više knjiga možete odabrati elemente sa policama, ili pak otvorene elemente ili zidne police ukoliko želite da istaknete dekorativne detalje i uspomene. Veliki izbor drvo dekora, kao i njihovo međusobno kombinovanje, ali i kombinovanje sa staklom, omogućiće vam da na najbolji način uredite svoju dnevnu sobu.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se