Proizvodi
Nazad na proizvode

Maloprodajna mreža Forma Ideale sastoji se od 40 salona nameštaja u 35 gradova širom Srbije. U Beogradu je smešteno tri, u Nišu tri, dok je po jedan salon smešten u Zaječaru, Kragujevcu, Vranju, Novom Sadu, Novom Pazaru, Pirotu, Čačku, Aranđelovcu, Aleksincu, Mladenovcu, Paraćinu, Vršcu, Loznici, Kraljevu, Inđiji, Jagodini, Šapcu, Kruševcu, Subotici, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Užicu, Leskovcu, Pančevu, Prijepolju, Vrbasu, Smederevu, Obrenovcu, Zrenjaninu, Valjevu, Bačkoj Palanci i Somboru. Ukupna izložbeno-prodajna površina u svim salonima iznosi oko 50.000m2, sa pratećim skladišnim prostorom od 15.000 kvadratnih metara.

Neke salone vredi posebno istaći zbog njihovog izložbenog i prodajnog prostora, kao što su:

  • Salon Forma Ideale na Novom Beogradu, u Extra centru, prostire se na više od 4.000 kvadratnih metara u jedinstvenoj izložbenoj celini. Pored inovativnog pristupa u izložbenom konceptu, ovaj salon nudi i dodatne sadržaje svojim posetiocima
  • Salon Forma Ideale u Beogradu, pored autoputa Beograd - Niš, kod isključenja na Dušanovcu. Ovaj salon, poznatiji kao "Koridor", prostire se na tri nivoa, ukupno na 2.800m2 izložbenog prostora, a izgrađen je po najmodernijim svetskim standardima.
  • Salon Forma Ideale u Nišu pored aerodroma veličine je oko 3.250 kvadratnih metara, prostire se na dva nivoa i predstavlja najveći salon nameštaja u tom gradu.
  • Salon Forma Ideale u Kragujevcu, smešten je u sklopu prodajnog centra Delta Park u zapadnom delu grada, nedaleko od Sajma. Nameštaj je izložen u jedinstvenom izložbeno-prodajnom prostoru koja se prostire na 1.500 m2.
  • Salon Forma Ideale u Novom Sadu prostire se na skoro 5.000 kvadratnih metara i predstavlja jedan od najvećih izložbeno-prodajnih salona u Vojvodini.

U sektoru maloprodaje trenutno je angažovano oko 500 zaposlenih, što ga čini najbrojnijim sektorom u okviru firme. Visok kvalitet u radu i pružanju usluga kupcima postiže se uz stalno usavršavanje i obuku zaposlenih.

Nameštaj Forma Ideale, kao i asortiman drugih domaćih i inostranih proizvođača, izložen je ambijentalno i tematski po kategorijama. Izložbeno – prodajna ponuda u salonima obogaćena je popularnom kolekcijom ambijentalne dekoracije Conforma.

Kupcima u salonima Forma Ideale omogućeni su različiti vidovi i načini plaćanja kao što su kupovina putem kredita, pomoću platnih kartica i ali i kupovina na rate putem administrativne zabrane. Više informacija o načinima plaćanja na strani sa uslovima plaćanja.

Za spisak svih salona i prodajnih mesta kliknite ovde.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se