Proizvodi
Nazad na proizvode

Maloprodajna mreža Forma Ideale sastoji se od 42 salona nameštaja u 36 gradova širom Srbije. U Beogradu se nalazi pet prodajnih salona, u Nišu tri, dok je po jedan smešten u ostalim gradovima.

  • Salon Forma Ideale u Beogradu, pored autoputa Beograd - Niš, kod isključenja na Dušanovcu. Ovaj salon, poznatiji kao "Koridor", prostire se na tri nivoa, ukupno na 2.800m2 izložbenog prostora, a izgrađen je po najmodernijim svetskim standardima.
  • Salon Forma Ideale u Nišu pored aerodroma veličine je oko 3.250 kvadratnih metara, prostire se na dva nivoa i predstavlja najveći salon nameštaja u tom gradu.
  • Salon Forma Ideale u Kragujevcu, smešten je u sklopu prodajnog centra Delta Park u zapadnom delu grada, nedaleko od Šumadija sajma. Nameštaj je izložen u jedinstvenom izložbeno-prodajnom prostoru koja se prostire na 1.500 m2.
  • Salon Forma Ideale u Novom Sadu prostire se na skoro 5.000 kvadratnih metara i predstavlja jedan od najvećih izložbeno-prodajnih salona u Vojvodini.
  • Salon Forma Ideale u Leskovcu, u blizini autobuske stanice, prostire se na čak 3500 kvadratnih metara izložbeno-prodajnog prostora, sa najraznovrsnijim asortimanom predstavljenim potrošačima, kako iz proizvodnog programa Forma Ideale, tako i iz partnerskog programa.

Ukupna izložbeno-prodajna površina u svim salonima iznosi više od 70.000 m2, sa pratećim skladišnim prostorom.

Pomoć kupcima širom Srbije pruža više od 500 zaposlenih, što sektor maloprodaje, pored proizvodnje, čini najbrojnijim u okviru kompanije. Visok kvalitet u radu postiže se konstantnim ulaganjem u usavršavanje i obuku zaposlenih.

Sa ciljem da se kupcima približe različiti dezeni i funkcionalnost nameštaja, radi lakšeg donošenja odluke pri kupovini željenih proizvoda, nameštaj Forma Ideale, kao i asortiman drugih domaćih i inostranih proizvođača, izložen je ambijentalno i tematski po kategorijama. Ugodnoj atmosferi u prodajnim salonima doprinosi i kolekcija dodatnog programa i ambijentalne dekoracije.

Plaćanje

Kupcima u salonima Forma Ideale omogućeni su različiti vidovi i načini plaćanja, kao što su kupovina na kredit, pomoću platnih kreditnih kartica, ali i kupovina na rate putem administrativne zabrane za zaposlene i korisnike PIO fonda, kao i plaćanje čekovima građana. Više informacija o načinima plaćanja na stranici uslovi kupovine.

Korisnička podrška

Svim kupcima omogućena je i sigurna kupovina putem Internet prodavnice Forma Ideale svakoga dana 24/7, dok je telefonska podrška putem telefona 034/617-03-01, 034/617-03-02, 034/617-07-32 dostupna svakoga dana od 08 do 22h.

Podrška agenta na Live Chat-u na sajtu, omogućena je kupcima svakoga dana u periodu od 08 do 22h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se