Proizvodi
Nazad na proizvode

Ukoliko želite da se prijavite za posao, molimo Vas da popunite on-line formular za prijavu za zaposlenje u kompaniji Forma Ideale ili pošaljete Vašu profesionalnu biografiju.

Pročitajte Izjavu Saglasnosti

Ukoliko želite da nastavite sa popunjavanjem formulara, potrebno je da pročitate obavezno polje

Ukoliko želite da pristupite Loyalty programu, potrebno je da pročitate obavezno polje

Izjava - Saglasnost

Samo kandidati koji daju saglasnost da se njihovi podaci mogu obrađivati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i ličnosti, moći će da nastave sa popunjavanjem online CV formulara, tj. mogu da pošalju svoju profesionalnu biografiju. Vaša prijava će biti direktno prosleđena našoj službi za ljudske resurse. Iskoristite idealnu šansu, postanite deo uspešnog tima. Nakon unošenja podataka kliknite na taster "Pošalji".

Na osnovu člana 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS” br. 87/2018), dajem Rukovaocu podacima - privrednom društvu „Forma Ideale“ d.o.o. sa sedištem u ul. Skladišni centar br. 13, 34 000 Kragujevac, MB 17546830, PIB 103251239 sledeću:

I Z J A V U – S A G L A S N O S T

Da rukovalac moje lične podatke, i to:

 • ime i prezime
 • adresa
 • poštanski broj
 • grad
 • država
 • kontakt telefon
 • mobilni
 • e-mail
 • obrazovanje
 • poznavanje rada na računaru
 • poznavanje stranog jezika
 • prethodno zaposlenje
 • poželjna oblast rada
 • zdravstveno stanje (COVID-19 epidemiološka anketa)

može obrađivati u postupku regrutacije, selekcije i prijema kandidata u radni odnos, odnosno u svrhe zapošljavanja i zaključenja odgovarajućih ugovora o radnom angažovanju kandidata po osnovu aktivnih i budućih oglasa. Navedeni podaci čuvaće se do završetka konkursa za prijem u radni odnos. Ukoliko se dostavljeni podaci obrađuju i u buduće u svrhe selekcije i prijema kandidata po osnovu budućih konkursa, ti podaci će se čuvati najduže godinu dana od dana njihovog dostavljanja rukovaocu.

Podaci koji se obrađuju po osnovu ove saglasnosti koristiće se u skladu sa internim procedurama i zaštitom tajnosti podataka, samo u napred navedene svrhe od strane ovlašćenih lica rukovaoca.

Svojim potpisom na ovom dokumentu potvrđujem da sam upoznat:

 • Da imam pravo na opoziv ovde date saglasnosti iz opravdanog razloga i to pisanim putem (a u kom slučaju sam obavezan u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti da rukovaocu podataka nadoknadim štetu i opravdane troškove), kao i da imam pravo pristupa, ispravke, brisanja pogrešnih podataka, ograničenja obrade, prava na prenostivost podataka, prava na prigovor rukovaocu podacima, kao i pravo na prigovor Povereniku u skladu sa uslovima iz Zakona o zaštiti podataka o ličnosti;
 • Da će slučaju obrade podataka o ličnosti u druge svrhe rukovalac pre započinjanja dalje obrade biti u obavezi da mi dostavi podatke o toj drugoj svrsi;
 • Sa uslovima korišćenja datih podataka dajem saglasnost za obradu istih od strane službe ljudskih resursa proizvodnje i službe ljudskih resursa maloprodaje “Forma Ideale” d.o.o. kao i za dostavljanje svojih podataka ovlašćenim službama, ustanovama, korisnicima kada je to zakonom propisana obaveza za Rukovaoca u skladu sa zakonom.
 • Da se za sve informacije mogu obratiti imenovanom Licu za zaštitu podataka o ličnosti Dušici Jovanović Vujičić, zaposlenoj na radnom mestu Referent za pravne poslove 2, broj telefona 034/308-100 lok. 1222 ili na mejl adresu dusica.jovanovic@delete-me.formaideale.rs
U Kragujevcu, 30.8.2019. U Kragujevcu, 7.5.2021. U Kragujevcu, 26.5.2020.

Online prijava

Lični podaci

Osnovni podaci

Obrazovanje

Obrazovanje

Dodatno obrazovanje

Dodatno obrazovanje

Znanje stranih jezika

Poznavanje stranih jezika

Engleski jezik

Nemački jezik

Francuski Jezik

Italijanski jezik

Ruski jezik

Poznavanje rada na računaru

Poznavanje rada na računaru

Ostala znanja

Ostala znanja

Radno iskustvo

Radno iskustvoNapomena

Napomena

COVID-19 Epidemiološka anketa

COVID-19 Epidemiološka anketa

*Dovođenje drugih lica u opasnost od prenošenja zaraznih bolesti prikrivanjem ovih informacija predstavlja krivično delo prema članu 249. Krivičnog zakonika Republike Srbije.*Svi podaci o ličnosti koji budu dobijeni popunjavanjem ovog Upitnika, biće zaštićeni od strena privrednog društva „Forma Ideale“ doo Kragujevac u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).

Submit

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se