Proizvodi
Nazad na proizvode
Filter
Sortiranje
Podrazumevano
Po ceni rastuće
Po ceni opadajuće
Po procentu popusta

Filteri

Garderoberi i ormari
Garderoberi i ormari
Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina
0 cm
0 cm
Primeni filtere
Resetuj

Raznovrsna dizajnerska rešenja u asortimanu gardrobera i ormara Forma Ideale doprinose funkcionalnosti kojoj doprinosi dobro organizovan upotrebni prostor.  Pored toga što možete odabrati garderober ili ormar u dimenzijama koje odgovaraju vašem životnom prostoru, lako ga možete uklopiti u sve ambijente doma, od spavaće sobe, dečije sobe, pa do predsoblja. Zahvaljujući bogatom izboru dekora, kao i dizajnu, doprinose dodatnom estetskom profilisanju prostora. U zavisnosti od vaših želja ili prostornih potreba, možete odabrati modele sa kliznim ili klasičnim mehanizmom otvaranja.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Važan segment prilikom uređenja svakog ambijenta doma su garderoberi i ormari, koji ne samo da se ističu praktičnom primenom, već imaju veliki značaj i za estetiku celog prostora. Upravo zbog toga bogatim izborom garderobera i ormara u ponudi Forma Ideale omogućili smo vam da odaberete garderobere i ormare različitog dizajna, dekora, rasporeda upotrebnog prostora,načina otvaranja, kao i izbora modela sa ogledalima ili bez njih. Zahvaljujući svim performansama koje ih karakterišu mogu se uklopiti u različite prostorije, spavaću ili dečiju sobu ili predsoblje.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se