Proizvodi
Nazad na proizvode

Filteri

Dodaci za krevete
Kreveti
Prostorije
Cena
0
0
Boje
Dimenzije
Dubina / Dužina
0 cm
19.968 cm
Širina
0 cm
0 cm
Visina / Debljina
0 cm
0 cm
Benefiti
Primeni filtere
Resetuj

U ponudi Forma Ideale možete pronaći i odgovarajuće podove za krevete, različitog načina izrade, materijala i dimenzija, te u zavisnosti od vaših potreba možete odabrati podnice od iverice, letvica sa ili bez rama, kako za bračne krevete, tako i za single krevete. U ovoj kategoriji se nalaze i fioke koje odgovaraju single krevetima, koje pružaju mogućnost dodatnog prostora za odlaganje posteljine, ili modele fioka predviđene za dodatni dušek za spavanje.

Poslednji komadi u internet prodavnici.

Trenutna ponuda artikala je istekla. Pogledajte našu novu last minute ponudu uskoro!

Nema proizvoda za izabrane filtere

Za kompletan komfor u vašoj spavaćoj sobi nekada su potrebni posebni dodaci koji će ga omogućiti. Kako je dokazano da utiču na stepen udobnosti kreveta, podnice se izrađuju od različitih materijala, iverice ili letvica od punog drveta. Mogu se pronaći u različitim dimenzijama, pa ih možete koristiti za bračne ili single krevete, u zavisnosti od veličine dušeka. Ukoliko ste ljubitelj francuskih ležaja, u ponudi Forma Ideale je veliki broj francuskih ležaja, a izbor je bogat modernim modelima sa atraktivnim tapaciranim ramovima i uzglavljima, sa ugradnim dušekom ili sa mogućnošću izbora dušeka po vašim merilima udobnosti.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se