Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale – dobitnik Hot Spot eCommerce Awards za 2022. godinu

U organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, 26. januara, kompaniji Forma Ideale je uručena nagrada „Hot Spot eCommerce Awards 2022“ u kategoriji „Home & Office Online store of the Year“.

Na velikoj ceremoniji dodele nagrada, održanoj 26. januara u Beogradu, Hot Spot eCommerce Awards, na osnovu glasova publike i stručnog žirija kompaniji Forma Ideale uručena je, već drugu godinu zaredom, nagrada Hot Spot eCommerce Awards u kategoriji „Home & Office Online Store of the Year“.

Hot Spot eCommerce Awards je centralni eCommerce događaj u Srbiji koji okuplja predstavnike različitih kompanija i branši,  koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate. Povodom ovogodišnje dodele Hot Spot eCommerce Awards priznanja iz organizacije eCommerce Asocijacije Srbije su istakli da je cilj ovakvog priznanja promocija brze i kvalitetne dostave, sigurnog internet plaćanja, te da je ova nagrada podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce. Ideja same selekcije i događaja je da koncipirana tako da ukaže koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo.

Podsećamo da Internet prodavnica Forma Ideale uspešno posluje već 12. godinu, a poslednje tri godine je jedan od najuspešnijih prodajnih salona Forma Ideale.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se