Proizvodi
Nazad na proizvode

Stručna praksa u kompaniji Forma Ideale

STRUČNA PRAKSA U KOMPANIJI „FORMA IDEALE“ d.o.o. KRAGUJEVAC

Kompanija „Forma Ideale“ d.o.o. Kragujevac poziva studente završne godine master studija iz oblasti mašinskog inženjerstva i nedavno završene master inženjere mašinstva za učešće u programu Stručne prakse u trajanju od 6 meseci.

Program plaćene stručne prakse koncipiran je tako da praktikantima omogući da u radnom okruženju integrišu teorijska znanja i praksu, sa mogućnošću započinjanja profesionalne karijere.

Planirana dužina trajanja plaćene stručne prakse je 6 meseci, kombinacija prakse u proizvodnim pogonima i segmentu tehnologije.

Po završetku programa plaćene stručne prakse, kompanija će odabranim praktikantima pružiti mogućnost radnog angažovanja u kompaniji.

Ukoliko ste visoko motivisani za profesionalni razvoj, radoznali, timski orjentisani, želite da unapredite svoja stečena znanja i primenite ih u praktičnom radu, pozivamo Vas da se prijavite za program stručne prakse Forma Ideale.

Za konkurisanje na program stručne prakse naše kompanije potrebno je ispuniti sledeće uslove:

 • Student završne godine master studija iz oblasti mašinskog inženjerstva ili Master inženjer mašinstva
 • Znanje rada na računaru: MS Office
 • Napredno znanje engleskog jezika
 • Otvorenost za sticanje novih znanja i veština
 • Orjentisanost na rad u timu
 • Proaktivnost
 • Istrajnost

Prijava

Svi kandidati koji daju saglasnost da se njihovi podaci mogu obrađivati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, svoje biografije, kao i motivaciona pisma, mogu poslati putem e-maila: praksa.hr1@delete-me.formaideale.rs najkasnije do 14.04.2024. godine.

Sve pristigle prijave kandidata će biti uzete u razmatranje i selektovane na osnovu postavljenih kriterijuma, u predviđenom roku.

Kandidati koji uđu u uži izbor proći će proces selekcije će dobiti mogućnost pohađanja stručne prakse.

Pročitajte Izjavu Saglasnosti

Ukoliko želite da nastavite sa popunjavanjem formulara, potrebno je da pročitate obavezno polje

Ukoliko želite da pristupite Loyalty programu, potrebno je da pročitate obavezno polje

Izjava - Saglasnost

Na osnovu člana 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS” br. 87/2018), dajem Rukovaocu podacima - privrednom društvu „Forma Ideale“ d.o.o. sa sedištm u ul. Skladišni centar br. 13, 34 000 Kragujevac, MB 17546830, PIB 103251239 sledeću:

I Z J A V U – S A G L A S N O S T

Da rukovalac moje lične podatke, i to:

 • ime i prezime
 • adresa
 • poštanski broj
 • grad
 • država
 • kontakt telefon
 • mobilni
 • e-mail
 • obrazovanje
 • poznavanje rada na računaru
 • poznavanje stranog jezika
 • poželjna oblast rada
 • zdravstveno stanje (COVID-19 epidemiološka anketa)

može obrađivati u postupku selekcije i prijema kandidata za učestvovanje u programu  stručne  prakse, odnosno u svrhe zaključenja odgovarajućeg ugovora o stručnom osposobljavanju i usavršavanju. Navedeni podaci čuvaće se do završetka konkursa za prijem kandidata za sprovođenje programa  stručne  prakse. Ukoliko se dostavljeni podaci obrađuju i u buduće u svrhe selekcije i prijema kandidata po osnovu budućih konkursa, ti podaci će se čuvati najduže godinu dana od dana njihovog dostavljanja rukovaocu.

Podaci koji se obrađuju po osnovu ove saglasnosti koristiće se u skladu sa internim procedurama i zaštitom tajnosti podataka, samo u napred navedene svrhe od strane ovlašćenih  lica rukovaoca.

Svojim potpisom na ovom dokumentu potvrđujem da sam upoznat:

 1. Da imam pravo na opoziv ovde date saglasnosti iz opravdanog razloga i to pisanim putem (a u kom slučaju sam obavezan u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti da rukovaocu podataka nadoknadim štetu i opravdane troškove), kao i da imam pravo pristupa, ispravke, brisanja pogrešnih podataka, ograničenja obrade, prava na prenostivost podataka, prava na prigovor rukovaocu podacima, kao i pravo na prigovor Povereniku u skladu sa uslovima iz Zakona o zaštiti podataka o ličnosti;
 2. Da će slučaju obrade podataka o ličnosti u druge svrhe rukovalac pre započinjanja dalje obrade biti u obavezi da mi dostavi podatke o toj drugoj svrsi;
 3. Sa uslovima korišćenja datih podataka dajem saglasnost za obradu istih od strane službe ljudskih resursa proizvodnje i službe ljudskih resursa maloprodaje “Forma Ideale” d.o.o. kao i za dostavljanje svojih podataka ovlašćenim službama, ustanovama, korisnicima  kada je to zakonom propisana obaveza za Rukovaoca u skladu sa zakonom.
 4. Da se za sve informacije mogu obratiti imenovanom Licu za zaštitu podataka o ličnosti  Dušici Jovanović Vujičić, zaposlenoj na radnom mestu Referent za pravne poslove 2 broj telefona  034/308-100 lok. 1222 ili na mejl adresu dusica.jovanovic@delete-me.formaideale.rs
U Kragujevcu, 30.8.2019. U Kragujevcu, 7.5.2021. U Kragujevcu, 26.5.2020.

Prijava

Svi kandidati koji daju saglasnost da se njihovi podaci mogu obrađivati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, svoje biografije, kao i motivaciona pisma, mogu poslati putem e-maila: praksa.hr1@delete-me.formaideale.rs najkasnije do 14.04.2024. godine.

Sve pristigle prijave kandidata će biti uzete u razmatranje i selektovane na osnovu postavljenih kriterijuma, u predviđenom roku.

Kandidati koji uđu u uži izbor proći će proces selekcije će dobiti mogućnost pohađanja stručne prakse.

Kompanija Forma Ideale ima viziju razvoja talenata i u svojoj budućnosti ih prepoznaje kao izuzetno značajne za inovaciju i unapređenje poslovanja.

Ukratko o nama

Forma Ideale je kompanija specijalizovana za serijsku proizvodnju pločastog i tapaciranog nameštaja, prepoznatljivog na tržištu po svom savremenom dizajnu, funkcionalnim karakteristikama i kvalitetu. Kompanija je osnovana 1995. kao porodična firma SZTR EL-EN, a 2004. godine menja organizacionu strukturu i postaje Forma Ideale DOO.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa više od 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u tri proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 100.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji, sa 43 salona u 36 gradova (uključujući i Internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 70.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

U 29. godinu poslovanja kompanija Forma Ideale je ušla kao vodeći izvoznik nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u približno 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Preko 100 prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Kompanija je kontinuirano posvećena povećanju proizvodnih kapaciteta i cilju daljeg razvoja poslovanja, nastavku rasta izvoza i osvajanju novih tržišta, dodatnom poboljšanju uslova rada u svim aspektima i ulaganju u inovacije proizvodne opreme i razvoju asortimana.

Tokom godina, Forma Ideale prepoznata je i kao društveno odgovorna kompanija koja realizuje različite aktivnosti u ovoj oblasti sa ciljem da se pruži doprinos razvoju društva, kako bi se i dalje negovale prave vrednosti i ostavile generacijama koje dolaze.

*Sa radom kompanije Forma Ideale bliže se možete upoznati putem sajta: https://www.formaideale.rs

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se