Proizvodi
Nazad na proizvode

Moderan spoj elegancije i topline

Dnevna soba je centralni deo našeg doma koji nam služi za odmor i druženje, pa je upravo iz tog razloga važno pažljivo birati nameštaj koji odgovara našim potrebama i koji je usklađen sa kvadraturom prostora koji uređujemo.

Danas je govoriti o regalu u savremenom dizajnu enterijera olakšanje u svakom smislu nego što je to recimo bilo 80-ih godina prošlog veka. Forma Ideale se, želeći da bude deo vašeg doma, pobrinula da vam ponudi modele regala koji predstavljaju sisteme pažljivo biranih elemenata koji imaju opravdanu namenu i funkciju, kao što je slučaj kod regala SIENNA koji vam danas predstavljamo.

Moderan spoj elegancije i topline

Idealan je za male prostore, ali i one prostranije. U ambijentima male kvadrature regal ovog tipa se može odlično uklopiti sa svetlim zidovima i klub stolom manjih dimenzija, kao što je KLUB STO М21, a ukoliko raspolažemo prostranijim dnevnim boravkom onda uvek možemo eksperimentisati sa tamnijim koloritom zidova i dobiti i efekat potrebnog kontrasta uz isticanje detalja.

Regal SIENNA se sastoji od TV police sa otvorenim delom, zidne i podne vitrine poluzastakljenih frontova i zidne police, pa samim tim predstavlja odlično rešenje za odlaganje najrazličitijih predmeta koji su u svakodnevnoj upotrebi i dekoracija koje se obično nalaze u dnevnim sobama.

Tradicionalno smo, prateći potrebe naših kupaca, sačuvali korpuse dekora drveta, u ovom slučaju sivog hrasta, koji se pokazao kao vaš omiljeni, i spojili ga sa modernim frontovima belog ili pesak lak dezeni. Bela boja sa elementima visokog sjaja odiše čistinom i dobrom energijom koja nam daje osećaj elegancije i prostranosti, dok s druge strane elementi sa pesak lak dezenom unose u prostor više topline i osećaja opuštenosti.

Moderan spoj elegancije i topline

Regal SIENNA karakterišu pravilne linije, jednostavan, ali otmeni dizajn, kao i laka uklopivost sa drugim nameštajem u prostoru. Pored regala svetlog kolorita kao što je ovde slučaj, sve češće se odlučujemo i za garniture za sedenje svetlih boja.

Kontraste je uvek moguće napraviti jastučićima, tepisima modernih printeva, ali i komadima nameštaja koji će pružiti potpuni koloritni kontrast, kao na primer fotelja NEW YORK u nekoj upečatljivoj boji koja odgovara našem senzibilitetu.

Moderan spoj elegancije i topline

Mogućnost ugradnje led rasvete je još jedan od benefita koji može oplemeniti prostor i smanjiti potrebu za dekorativnim predmetima. Dodatno osvetljenje daje toplinu ambijentu dnevne sobe, što nam je svima potrebno, ali i skreće pažnju na elemente koje želimo da stavimo u centar pažnje.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Zelena boja za osveženje enterijera

Zelena boja za osveženje enterijera

Zelena boja asocijacira na povezanost sa prirodom, koja je izrazito…
Povratak retro stila u dizajn enterijera

Povratak retro stila u dizajn enterijera

Trend retro nameštaja veoma je aktuelan, a njegova popularnost rastuća…
Primena metala u uređenju enterijera

Primena metala u uređenju enterijera

Trendovi u dizajnu enterijera često se menjaju, a među trendovima koji…
Elegancija i blistavi sjaj u ambijentima doma

Elegancija i blistavi sjaj u ambijentima doma

Praznični period je idealno vreme da vaš dom dodatno zablista. Svaku…
Praznična čarolija u vašem domu

Praznična čarolija u vašem domu

Pored toga što vreme praznika samo po sebi unosi radost u svaki dom,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se