Moderan spoj elegancije i topline

Dnevna soba je centralni deo našeg doma koji nam služi za odmor i druženje, pa je upravo iz tog razloga važno pažljivo birati nameštaj koji odgovara našim potrebama i koji je usklađen sa kvadraturom prostora koji uređujemo.

Danas je govoriti o regalu u savremenom dizajnu enterijera olakšanje u svakom smislu nego što je to recimo bilo 80-ih godina prošlog veka. Forma Ideale se, želeći da bude deo vašeg doma, pobrinula da vam ponudi modele regala koji predstavljaju sisteme pažljivo biranih elemenata koji imaju opravdanu namenu i funkciju, kao što je slučaj kod regala SIENNA koji vam danas predstavljamo.

Moderan spoj elegancije i topline

Idealan je za male prostore, ali i one prostranije. U ambijentima male kvadrature regal ovog tipa se može odlično uklopiti sa svetlim zidovima i klub stolom manjih dimenzija, kao što je KLUB STO М21, a ukoliko raspolažemo prostranijim dnevnim boravkom onda uvek možemo eksperimentisati sa tamnijim koloritom zidova i dobiti i efekat potrebnog kontrasta uz isticanje detalja.

Regal SIENNA se sastoji od TV police sa otvorenim delom, zidne i podne vitrine poluzastakljenih frontova i zidne police, pa samim tim predstavlja odlično rešenje za odlaganje najrazličitijih predmeta koji su u svakodnevnoj upotrebi i dekoracija koje se obično nalaze u dnevnim sobama.

Tradicionalno smo, prateći potrebe naših kupaca, sačuvali korpuse dekora drveta, u ovom slučaju sivog hrasta, koji se pokazao kao vaš omiljeni, i spojili ga sa modernim frontovima belog ili pesak lak dezeni. Bela boja sa elementima visokog sjaja odiše čistinom i dobrom energijom koja nam daje osećaj elegancije i prostranosti, dok s druge strane elementi sa pesak lak dezenom unose u prostor više topline i osećaja opuštenosti.

Moderan spoj elegancije i topline

Regal SIENNA karakterišu pravilne linije, jednostavan, ali otmeni dizajn, kao i laka uklopivost sa drugim nameštajem u prostoru. Pored regala svetlog kolorita kao što je ovde slučaj, sve češće se odlučujemo i za garniture za sedenje svetlih boja.

Kontraste je uvek moguće napraviti jastučićima, tepisima modernih printeva, ali i komadima nameštaja koji će pružiti potpuni koloritni kontrast, kao na primer fotelja NEW YORK u nekoj upečatljivoj boji koja odgovara našem senzibilitetu.

Moderan spoj elegancije i topline

Mogućnost ugradnje led rasvete je još jedan od benefita koji može oplemeniti prostor i smanjiti potrebu za dekorativnim predmetima. Dodatno osvetljenje daje toplinu ambijentu dnevne sobe, što nam je svima potrebno, ali i skreće pažnju na elemente koje želimo da stavimo u centar pažnje.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

VLOG - Baštenski nameštaj stvoren za uživanje

VLOG - Baštenski nameštaj stvoren za uživanje

Prilikom uređenja životnog prostora, vođeni smo estetikom, ali…
Enterijer koji odiše novom energijom

Enterijer koji odiše novom energijom

Proleće je godišnje doba koje uvek donese novu energiju i svežinu, a u…
Elementi prirode kao inspiracija za uređenje doma

Elementi prirode kao inspiracija za uređenje doma

Zbog savremenog načina života i svakodnevne užurbanosti, sve češće…
VLOG - Komode DUERO - mali komadi, velika rešenja

VLOG - Komode DUERO - mali komadi, velika rešenja

Smena godišnjih doba nas uvek sačeka sa gomilom stvari, koje odjednom…
Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Klasičan stil u uređenju enterijera nikada ne izlazi iz mode.…

Pratite nas