Proizvodi
Nazad na proizvode

Program stručne prakse Forma Ideale za studente Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu

Kompanija Forma Ideale je održala promociju programa stručne prakse na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Svi zainteresovani studenti završnih godina osnovnih, kao i studenti master studija Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu bili su u prilici da prisustvuju promociji programa stručne prakse kompanije Forma Ideale. Ovom prilikom je svim prisutnima predstavljen put razvoja kompanije, sva dostignuća, ali i planovi za nastavak razvoja kompanije Forma Ideale, jednog od najvećih i najuspešnijih poslodavaca u privatnom sektoru u regionu, sa preko 1800 zaposlenih.

Tokom promocije studenti su upoznati sa segmentima proizvodnje od planiranja do gotovog proizvoda, kao i  proizvodnim procesima koji se realizuju na najsavremenijoj opremi. Ovaj događaj je bio od izuzetnog značaja u predstavljanju studentima koliko je kompaniji Forma Ideale važno da mladi talenti budu u biznisu, doprinoseći kontinuiranom razvoju.

Stručna praksa je prava prilika da studenti integrišu teorijska znanja i praksu, sa mogućnošću započinjanja profesionalne karijere. Sam proces selekcije za program stručne prakse Forma Ideale koncipiran je tako da studentima pruži neprocenjivo iskustvo.

Početak stručne prakse Forma Ideale za studente Fakulteta inženjerskih nauka planiran je za jul, 2022. godine, u trajanju od 6 meseci.

Kompanija Forma Ideale ima viziju razvoja talenata i u svojoj budućnosti ih prepoznaje kao izuzetno značajne za inovaciju i unapređenje poslovanja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se