Proizvodi
Nazad na proizvode

Novi salon Forma Ideale u Subotici

Novi salon Forma Ideale svečano je otvoren u četvrtak, 18. maja, u Subotici, na adresi Segedinski put 96.

Salon Forma Ideale u Subotici, čiji izložbeno-prodajni prostor iznosi više od 1.200 m2, kupcima omogućava veliki izbor artikala iz bogatog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, dela asortimana iz partnerskog programa, dekoraciju za enterijere, kao i veliki izbor laminata i tepiha.

Kupce u novootvorenom salonu očekuju aktuelna akcijska sniženja, kao i dodatnih 10% sniženja u prva tri dana od otvaranja salona. Dostupne su i brojne povoljnosti pri kupovini - odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci), kupovina na odloženo plaćanje bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca i drugo...

Salon Forma Ideale u Subotici biće otvoren za posetioce od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 18h.

Forma Ideale salon koji je do sada poslovao u Subotici nastaviće sa radom u periodu 25.5-23.6.2023., kao „Salon novooštećene i desortirane robe – Forma Ideale“.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se