Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale i ove godine „Miljenik potrošača“

Kompaniji Forma Ideale je u utorak, 30. maja, po drugi put dodeljeno priznanje „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Nameštaj“.

Udruženje „Moja Srbija“ u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ koju sprovodi u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, a uz podršku Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije i Grad Beograd, dodelilo je po drugi put kompaniji Forma ideale priznanje “Miljenik potrošača” u kategoriji „Nameštaj“, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača za omiljeni brend na tržištu Srbije.

Poštrošači iz cele Srbije izabrali su svoj omiljeni brend u kategoriji „Nameštaj” i time izrazili zahvalnost kompaniji za odgovoran odnos prema zajednici.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast što su brend Forma Ideale potrošači po drugi put izabrali za omiljeni na tržištu Srbije. Ovo je za nas još jedna potvrda imidža kompanije koji pažljivo, sada već 28. godina gradimo zajedno sa našim potrošačima. Svesni smo da ova nagrada potvrđuje našu posvećenost i kvalitet rada, ali istovremeno nas motiviše da nastavimo sa pružanjem najboljih rešenja i kvalitetnom ponudom za naše potrošače“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Priznanje „Miljenik potrošača“ dodeljeno je kompaniji Forma Ideale i 2021. godine, kada su prvi put potrošači izabrali omiljene brendove na tržištu Srbije u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se