Proizvodi
Nazad na proizvode

Inspirativan radni kutak

Savremeni način življenja donosi nam izazov da dok planiramo uredjenje svog doma razmišljamo i kako da, uz primarne funkcije spavaće ili dnevne sobe, uklopimo i radni prostor.

Osmišljanje radnog kutka pre svega je definisano potrebama posla, ali i navikama onoga ko taj prostor koristi. Prva stavka pri uređenju radnog prostora definitivno je radni sto. Dimenzije i dizajn stola su optimalni i zavise od mnogo faktora koje treba sagledati pri planiranju uređenja radnog kutka. Jedan od tih faktora je mogućnost uklapanja u poseban prostor predviđen samo za rad, ili uklapanje u već osmišljen enterijer doma gde su uslovi već diktirani dimenzijama slobodnog prostora, ali i stilom u kom je pomenut enterijer uređen.

Inspirativan radni kutak

Ako na raspolaganju imate celu prosotriju koju želite da pretvorite u radni prostor, dizajneri Forma Ideale vam preporučuju odličnu kombinaciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, estetske i funkcionalne. Budite originalni i odaberite moderni sto industrijskog stila KOMPJUTER STO CT-1726, u kombinaciji sa otvorenom asimetričnom POLICOM BS-1613, koja osim zanimljivih estetskih ideja nudi i dosta prostora za dekoraciju i odlaganje.

Kombinaciju crne boje i drveta, koju nam industrijski stil predstvalja, uvek je poželjno oživeti sa detaljima žute boje koji daju smelost i dozu vedrine prostoru. Uz zanimljive tapete sa ispisom svetskih metropola stvorićete prijatan i inspirativan ambijent, tako da će rad od kuće postati pravo zadovoljstvo. 

Inspirativan radni kutak

A šta kada nema dovoljno prostora? Ako se radni sto smesti u spavaću sobu lako se može upotrebiti i kao sto za šminkanje. Racionalno i lepo iskoristite manjak prostora uz KOMPJUTER STO LIBER i postignite savršeno funkcionalan radni prostor. Praktična kompozicija radne površine, sistema fioka i zatvorenog krilnog dela, donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari, dokumenata ali i kozmetike. KANCELARIJSKA FOTELJA QZY-GYB45 savršeno se uklapa u udoban koncept prostora i zadovoljava potrebe za estetikom, ali i udobnošću pri višečasovnom radu. Par detalja u roze boji i veliko okruglo ogledalo, koje je apsolutni trend ove godine, učiniće da ovakav radni prostor postane omiljeno utočište svake dame!

Inspirativan radni kutak

Međutim, ako nemate celu prostoriju, već određeni kutak u svom domu, Forma Ideale ima i odlična rešenja koja će ispuniti sve vaše želje. Za sve one kojima je potreban širok i praktičan radni prostor, ali i dodatni prostor za odlaganje svih važnih stvari, dizajneri Forma Ideale predlažu KOMPJUTER STO JAN, uz koji će se savršeno uklopiti STOLICA HTC-118, koja će svaki kutak obojiti trendi atmosferom.

Nakon rešavanja velikih dilema, na red dolaze sitnice koje život znače. Pa tako odaberite rasvetu koje će vam pružiti dovoljno svetla kako bi vaša koncentracija bila odlična i u kasnim satima.

Ono što vam na kraju preostaje jeste da svoj radni prostor oplemenite praktičnim, inspirativnim i dragim stvarima. Nekoliko fotografija dragih ljudi, planer, flomasteri u boji i tabla na kojoj će stajati spisak obaveza i po koja motivaciona poruka, samo su neki od detalja pomoću kojih će vaša kreativnost lako doći do izražaja. Neka vaše stvaralaštvo započne!

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Radna soba za vaše školarce

Radna soba za vaše školarce

Kako se bliži septembar, glavna asocijacija i roditelja i školaraca…
Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

Trend koji je uvek aktuelan, čak i u uređenju doma, jeste kombinacija…
Snaga biljaka u uređenju enterijera

Snaga biljaka u uređenju enterijera

U modernom dizajnu enterijera biljke su sve popularnije, a njihova…
Jednostavni načini da dom učinite modernim

Jednostavni načini da dom učinite modernim

Tradicionalno uređeni domovi mogu ostaviti utisak jednoličnosti i…
Iskoristite letnji period za osveženje doma

Iskoristite letnji period za osveženje doma

Letnji period idealan je za preuređenje doma. Ono od čega uvek možete…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se