Proizvodi
Nazad na proizvode

Ambijent koji ostavlja bez daha

Pored toga što svi volimo da ambijenti našeg doma budu estetski privlačni, udobni, topli i ušuškani, veoma često razmišljamo o tome kako da ih uredimo da svojom funkcionalnošću zadovolje sve naše potrebe.

Enterijer koji bi imao sve ove odlike bi zaista bio ono o čemu smo oduvek maštali, a sasvim sigurno bi, kako nas, tako i sve posetioce našeg doma, ostavio bez daha i doprineo našem opuštanju i dobrom raspoloženju.

Ambijent koji ostavlja bez daha

Ambijenti koji nam mogu na trenutak zaustaviti dah i izazvati sjaj u očima, imaju neke bitne zajedničke karakteristike, kao što su: multifunkcionalan nameštaj, moderni materijali i teksture, neutralna paleta boja, ali i dekorativni detalji koji unose toplinu. Boje zidova, koje bi podržale ovakav ambijent mogu biti neutralnih tonova, a možemo se odlučiti i za zidove u beloj boji. Ukoliko se opredeljujemo za tapet na jednom od zidova, u ovom slučaju, ambijenta dnevne sobe, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da naš izbor budu tapete dezenirane u dekoru betona.

Ipak, najbitniji kriterijum, pored estetike, koji bismo svi najpre želeli da ispunimo našim izborom nameštaja za dnevni boravak koji ostavlja bez daha je, sasvim sigurno, multifunkcionalnost. Idealan izbor za ovakav ambijent, prema rečima naših dizajnera enterijera, je ugaona garnitura KARMEN.

Njen moderan dizajn je ono što nas na prvi pogled očarava, ali ono što joj daje sasvim novu dimenziju u prostoru je njena praktičnost, dva funkcionalna taburea, vešto skrivena u rukonaslonu, a opet uvek spremna za upotrebu kao dodatni nameštaj za sedenje, kada se ukaže potreba za nekim mestom više u našem domu. Ono što takođe doprinosi funkcionalnosti ovakvog tipa ugaone garniture je i mogućnost da je rasklopimo u dodatni ležaj za spavanje, koji će biti idealno mesto za naše možda iznenadne goste, ili veselu žurku u pidžamama uz TV, koju priželjkuju naši mališani ili tinejdžeri. Ono što nikako ne smemo zaboraviti je da nameštaj za sedenje u neutralnoj boji, obogatimo toplim bojama, teksturama i dinamičnim motivima i tako unesemo neophodnu dinamiku i podržavajuću toplinu koju svako prižaljkuje u svom domu.

Ambijent koji ostavlja bez daha

Jedan od nezaobilaznih funkcionalnih komada nameštaja za odlaganje najraznovrsnijih sitnica u našim domovima, ali i izuzetno atraktivno i moderno rešenje, koje doprinosi estetici ambijenta, svakako su komode. Komoda DUERO 5F 90, samo je jedno od takvih rešenja koje priželjkujemo u svom domu.

Pet fioka koje su u sastavu ove komode, san su za mnoge od nas, jer bi, sasvim sigurno, odlaganjem sitnica koje nam nisu potrebne svakodnevno, a kojima teško nalazimo mesto, prostor u kome živimo prodisao, a sve ono na šta želimo da stavimo akcenat, dobilo bi zasluženu pažnju.

Ambijent koji ostavlja bez daha

Klub sto BERT, u dekoru betona sa belom lak folijom, poseduje praktične i estetski efektne staklene police ispod radne površine, pogodne za odlaganje omiljenih knjiga ili časopisa. Klub sto BERT doprinosi savremenom tematskom konceptu uređenja dnevnog boravka.

Ambijent koji ostavlja bez daha

U ambijent koji svojom blistavošću i funkcionalnošću ostavlja bez daha, definitivno je odlično uklopiti i TV policu CADIZ. Zahvaljujući rasporedu otvorenih i zatvorenih elemenata ističe se njena praktična strana, a vizuelnu dopadljivost ističe specifična linija dizajna, ali i mogućnost ugradnje rasvete, koja može uticati na atmosferu celog ambijenta.

Kombinovanjem funkcionalnih i nesvakidašnjih komada nameštaja, po rečima dizajnera Forma Ideale, lako možemo urediti ambijent naše dnevne sobe, ili bilo koje druge prostorije u domu, tako da nas ostavi bez daha, sa osmehom i sjajem u očima. U vremenima koja su puna iznenađenja, a oko nas je sve više izazova koji nas izmeštaju iz mira oduzimajući nam dah, ne preostaje nam ništa drugo nego da se sami pobrinemo za to da se u našem okruženju nađe sve ono što će nam oduzeti dah na pravi način – lepotom, toplinom i radošću.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Dnevni boravak je centar svakog doma, a komadi nameštaja koji mogu…
Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Spavaća soba za sve nas predstavlja oazu mira i odmora nakon napornog…
Jednostavnim linijama do elegancije enterijera

Jednostavnim linijama do elegancije enterijera

Moderan i elegantan dizajn enterijera karakteriše sveden izgled, a…
Predsoblje - Ogledalo idealnog doma

Predsoblje - Ogledalo idealnog doma

Predsoblje je prostor u domu koji je zaslužan za prvi utisak svih koji…
Praktične komode za moderan enterijer

Praktične komode za moderan enterijer

Komad nameštaja koji je nepogrešivi izbor za kombinaciju…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se