Proizvodi
Nazad na proizvode

Maloprodajna mreža Forma Ideale sastoji se od 38 salona nameštaja u 34 gradova širom Srbije. U Beogradu je smešteno tri, u Nišu tri, dok je po jedan salon smešten u Zaječaru, Kragujevcu, Vranju, Novom Sadu, Novom Pazaru, Pirotu, Čačku, Aranđelovcu, Aleksincu, Mladenovcu, Paraćinu, Vršcu, Loznici, Kraljevu, Inđiji, Jagodini, Šapcu, Kruševcu, Subotici, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Užicu, Leskovcu, Pančevu, Vrbasu, Smederevu, Obrenovcu, Zrenjaninu, Valjevu i Somboru. Ukupna izložbeno-prodajna površina u svim salonima iznosi oko 50.000m2, sa pratećim skladišnim prostorom od 15.000m2.

Neke salone vredi posebno istaći zbog njihovog izložbenog i prodajnog prostora, kao što su:

  • Salon Forma Ideale na Novom Beogradu, u Extra centru, prostire se na više od 4.000 kvadratnih metara u jedinstvenoj izložbenoj celini. Pored inovativnog pristupa u izložbenom konceptu, ovaj salon nudi i dodatne sadržaje svojim posetiocima
  • Salon Forma Ideale u Beogradu, pored autoputa Beograd - Niš, kod isključenja na Dušanovcu. Ovaj salon, poznatiji kao "Koridor", prostire se na tri nivoa, ukupno na 2.800m2 izložbenog prostora, a izgrađen je po najmodernijim svetskim standardima.
  • Salon Forma Ideale u Nišu pored aerodroma veličine je oko 3.250 kvadratnih metara, prostire se na dva nivoa i predstavlja najveći salon nameštaja u tom gradu.
  • Salon Forma Ideale u Kragujevcu, smešten je u sklopu prodajnog centra Delta Park u zapadnom delu grada, nedaleko od Sajma. Nameštaj je izložen u jedinstvenom izložbeno-prodajnom prostoru koja se prostire na 1.500 m2.
  • Salon Forma Ideale u Novom Sadu prostire se na skoro 5.000 kvadratnih metara i predstavlja jedan od najvećih izložbeno-prodajnih salona u Vojvodini.

U sektoru maloprodaje trenutno je angažovano oko 500 zaposlenih, što ga čini najbrojnijim sektorom u okviru firme. Visok kvalitet u radu i pružanju usluga kupcima postiže se uz stalno usavršavanje i obuku zaposlenih.

Nameštaj Forma Ideale, kao i asortiman drugih domaćih i inostranih proizvođača, izložen je ambijentalno i tematski po kategorijama. Izložbeno – prodajna ponuda u salonima obogaćena je popularnom kolekcijom ambijentalne dekoracije Conforma.

Kupcima u salonima Forma Ideale omogućeni su različiti vidovi i načini plaćanja kao što su kupovina putem kredita, pomoću platnih kartica i ali i kupovina na rate putem administrativne zabrane. Više informacija o načinima plaćanja na strani sa uslovima plaćanja.

Za spisak svih salona i prodajnih mesta kliknite ovde.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se