Proizvodi
Nazad na proizvode

Svet idealnih kuhinja

Promene kojima se najviše radujemo su one u kojima možemo aktivno da učestvujemo, da biramo ishode i utičemo na njih, a takve promene su sasvim sigurno one koje se tiču uređenja našeg toplog doma.

Mnogi od nas su poželeli, možda nebrojeno puta do sada, da u okviru svog doma imaju ambijente kuhinja kao iz filmova. Prostrane kuhinje koje se stilski uklapaju u ambijente dnevne sobe i trpezarije,  postale su, ne samo prostor za spremanje ukusnih obroka, već i estetski doprinos našem domu, u kome, pre svega, uživamo sa svojim porodicama, ali koje su i prizori za divljenje svim posetiocima našeg doma. Forma Ideale predstavlja kolekcije kuhinja NEVA, UNA, LIDIA i TARA.

Iako svaka od kolekcija kuhinja ima svoje osobenosti, sve imaju i zajedničke benefite, a najvažniji je mogućnost izbora vaše jedinstvene kombinacije. Standardnih 30 kuhinjskih elemenata, donjih, visećih ili kombinovanih, kao što su delovi za ugradne frižidere i rerne, ali i ugaonih elemenata, omogućiće vam maksimalnu iskorišćenost prostora namenjenog za kuhinju. Pored klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih donjih delova, u kolekcijama su i delovi nestandarnih dimenzija, ali i elementi sa žičanim korpama, idelni za odlaganje detalja za koje do sada niste našli bolje mesto. Među visećim delovima izbor je takođe raznovrstan, od standardnih do nestandarnih dimenzija, ali i potpuno zatvorenih ili zastakljenih visećih delova i neizostavno, na kraju, mogućnost izbora visećih delova za podgradni ili ugradni aspirator, neophodan svakoj savremenoj kuhinji. Poseban benefit je „soft close“ mehanizam zatvaranja kuhinjskih elemenata.

Svet idealnih kuhinja

Kuhinjska kolekcija NEVA, čiji su frontovi izrađeni u visokom saten lak sjaju, jedno je od rešenja za uređenje ambijenta za ljubitelje klasične elegancije. Visoki sjaj elemenata uz kombinaciju ručica i radnih ploča koje zadovoljavaju visoke estetske i funkcionalne standarde, samo je jedno od rešenja među našim novim kolekcijama. Ukoliko se opredelite i za neku od sudopera i slavina, čiji se veliki izbor može naći u salonima Forma Ideale, možete unaprediti i estetski doživljaj, ali i funkcionalnost vaše nove kuhinje.
 

Svet idealnih kuhinja

Kuhinjska kolekcija UNA još jedan je izuzetan izbor za ljubitelje visokog sjaja. Elemente kuhinje UNA možete odabrati u dekoru bele i sive lak folije, sa horizontalnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Ukoliko ste spremni za eksperimentisanje, naši dizajneri enterijera predlažu i kombinaciju sivih i belih elemenata kuhinje, što će doprineti autentičnom pečatu ambijenta vaše nove kuhinje. Kada ovoj kombinaciji dodate i radnu ploču po vašem izboru, ali i neke od ručica iz velike ponude, koje se po vama najbolje uklapaju, dobićete blistavi sjaj, ali i prostor u kome ćete sa velikim zadovoljstvom pripremati najukusnije obroke.

Svet idealnih kuhinja

Kolekcija kuhinjskih elemenata LIDIA je izbor za ljubitelje retro stila, kome doprinosi MDF mat folija sa 3D aplikacijom u obliku rama na frontovima. Elementi LIDIA su dostupni u beloj i sivoj boji, a izbor prave radne ploče i ručica može pojačati estetiku retro stila, kao u slučaju fotografije kuhinje LIDIA sa belim frontovima.

Svet idealnih kuhinja

Odabrana kombinacija kuhinje LIDIA u sivoj boji, sa posebnim izborom radne ploče i ručica, doprinosi klasičnijem izgledu kuhinje, sa izuzetnom dozom elegancije.

Svet idealnih kuhinja

Nezaobilazni dekori kuhinjskih frontova, svakako su i dekori drveta, kojima se odlikuje kuhinjska kolekcija TARA. Ovakav izbor nas dovodi do toplog ambijenta, sa rustičnom stilskom notom.

Jedna od preporučenih kombinacija, za sve one koji se ne mogu opredeliti za rustično ili moderno, dizajneri enterijera Forma ideale predlažu kombinaciju donjih kuhinjskih elemenata iz kolekcije TARA, sa visećim elementima iz kolekcije NEVA, čime se može dobiti spoj rustičnog i modernog. Iako nesvakidašnji spoj dekora drveta i sjaja saten lak folije, spoj TARE i NEVE, jedno je od modernih i neočekivanih, a opet estetski izuzetno privlačnih rešenja za izbor kuhinje u vašem domu.

Svet idealnih kuhinja

Izboru atraktivnih dizajna kuhinjskih kolekcija dodajte i mogućnost izbora elemenata, radnih ploča, ručica, panela za kombinovane kuhinjske elemente, sokli i diht lajsni, ali i sudopera i slavina, i zaista ćete domu dati potpuno novi sjaj i autentični pečat koji je svojstven samo vama. Prilika da imate „lično“ vašu kuhinju, nikada nije bila dostupnija, a sada vam je na najbližoj lokaciji salona Forma Ideale.

Za koji god dizajn i kuhinjsku kolekciju od predstavljenih da se opredelite, sasvim sigurno ćete poželeti da svi pregradni zidovi koji su nekada odvajali vašu kuhinju od ostatka doma, zauvek nestanu, jer reč je o kuhinjama koje su moderna rešenja za savremene domove i koje žele da budu viđene.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Radni prostor kao inspiracija

Radni prostor kao inspiracija

Možda vam rad, ili učenje na ležaju zvuči primamljivo, ali je pitanje…
Toplina i nežnost jesenjih enterijera

Toplina i nežnost jesenjih enterijera

Životni ritmovi su nam se uveliko promenili i još uvek se menjaju, pa…
Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Svaki novi dan života predstavlja razlog za slavlje, pa se potrudite…
Idealan TV kutak za svaki trenutak

Idealan TV kutak za svaki trenutak

Prilikom uređivanja dnevnog boravka treba posebno obratiti pažnju na…
Vlog - Crno beli enterijeri

Vlog - Crno beli enterijeri

Crno beli enterijeri su veliki izazov i inspiracija. Kombinacija ove…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se