Molimo vas da rotirate ekran!

Servis za kupce

Loyalty program

Forma Ideale loyalty kartica - Vaša idealna kartica!

Forma Ideale je pokrenula za sve kupce u svojim salonima i internet prodavnici Loyalty program koji nagrađuje vernost i donosi značajnu uštedu za kućni budžet.


Kako izgleda Forma Ideale loyalty kartica?

Forma Ideale loyalty kartica je plavo žute boje i na njoj je ispisan registarski broj.


Šta mi donosi Forma Ideale loyalty kartica?

Forma Ideale loyalty kartica namenjena je nagrađivanju lojalnih kupaca u periodu od 27-29.11.2020. donosi svim korisnicima loyalti kartice 10% popusta na kompletan prodajni asortiman u salonima Forma Ideale, povodom akcije Black Friday, koja traje od 27-29. novembra 2020. godine.

Forma Ideale loyalty kartica nije platna i može se koristiti isključivo za ostvarivanje navedene povoljnosti u salonima Forma Ideale.

Korisnik Forma Ideale Loyality kartice može da postane svaka punoletna osoba (fizičko lice) sa prebivalištem u Republici Srbiji koja ispuni uslove i popuni PRISTUPNICU verodostojnim podacima. Forma Ideale Loyality kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik, koji je u obavezi da karticu pokaže prodavcu prilikom kupovine. Forma Ideale Loyality karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.


Kako da postanem član Loyalty programa?

Sve što je potrebno jeste da potpišete pristupnicu za Forma Ideale loyalty karticu koja Vam se dostavlja na blagajni salona Forma Ideale nakon obavljene kupovine. Nakon dostavljanja potpisane saglasnosti dobijate Forma Ideale loyalty karticu.

Forma Ideale zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja, kao i da promeni ili u potpunosti ukine elemente Loyalty programa.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

pr@remove-this.formaideale.rs ili 034/308-100.

Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se