Proizvodi
Nazad na proizvode

Moderna i praktična kuhinja UNA – srce vašeg doma

Srce našeg doma – upravo tako možemo nazvati kuhinju, kao prostor u kome se provodi dosta vremena u pripremanju obroka za najdraže.

Uz kuhinju uglavnom ide i trpezarija, koja bi pre svega trebalo da bude funkcionalna, ali istovremeno prijatna, topla i estetski uređena prema zahtevima savremenog načina života.

Ukoliko želite jednostavnost i svedenost, kuhinjska kolekcija UNA omogućava laku transformaciju kroz razne stilove, a elementi su dostupni u dekoru bele i sive lak folije, sa horizontalnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Samo jedan od ova dva dekora čini više od 30 elemenata, a kada se ovoj kombinaciji dodaju radna ploča po izboru i neke od ručica iz velike ponude, dobiće se blistavi sjaj, ali i prostor gde ćete sa zadovoljstvom pripremati najukusnije obroke. Neizostavni elementi svake kuhinje svakako su sudopere i slavine, a na raspolaganju je širok asortiman koji možete lepo uklopiti.

Moderna i praktična kuhinja UNA – srce vašeg doma

Ambijent uz elemente kolekcije UNA može poprimiti moderan elegantan izgled, ali isto tako i industrijski momenat. U slučaju da je kuhinja spojena sa trpezarijom, beli frontovi kuhinjskih elemenata UNA mogu biti idealan kandidat za moderan izgled trpezarije. Za postizanje ovakvog izgleda birajte bele zidove, a što se tiče dekora za podne površine, poželjno je da bude u nekoj toplijoj nijansi drveta. Detalji od metala u boji zlata i stakla daće dozu luksuza, a dodatni elementi kao što su lusteri, lampe i svećnjaci biće pravi pogodak. Takođe, ceo ambijent može biti upotpunjen tepihom sa resama koji će dodatno naglasiti eleganciju kuhinje i samog ambijenta.

Ambijent poput ovog ne zahteva prostranost, i može biti sjajno rešenje i za domove sa nešto manjim kvadtarurama, a bela boja će doprineti da prostorija deluje veće.

Moderna i praktična kuhinja UNA – srce vašeg doma

Ukoliko je vaša trpezarija nešto većih dimenzija i nema problem sa nedostatkom prirodnog svetla, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu frontove u tamno sivom dezenu, koji su idealni za određivanje pravca u kojem želite da idete kada je uređivanje trpezarije u pitanju.


Zbog svedenog dizajna, možete se oprobati čak i u varijanti industrijskog stila. Za postizanje ovakvog izgleda zidne obloge u dezenu betona ili opeke su nezaobilazne, a tapeti sa dekorom betona mogu biti idealna zamena, kao nešto dostupnija varijanta. Detalji od perforiranog metala su takođe više nego poželjni u industrijskom stilu, kao i dekor drveta u nešto tamnijoj nijansi, a nezaobilazne su i biljke koje će biti pravi kontrast i obezbediti prijatnu atmosferu u ambijentu.

Moderna i praktična kuhinja UNA – srce vašeg doma

Sistem elemenata UNA daje vam i mogućnost da se poigrate sa dizajnom i stvorite ambijent po svojoj želji, a kombinovanjem sivih i belih frontova možete napraviti vaše idealno rešenje.

Za koji god stil da se odlučite, verujemo da će kombinacija elemenata iz kuhinjske kolekcije UNA biti pravi odabir za vašu kuhinju iz snova i što prijatniji boravak u njoj.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…
Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Prilikom uređenja dnevnog boravka, postoje komadi nameštaja koje…
Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Sama pomisao na spavaću sobu asocira na mir i odmor, a sobu iz snova…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se