Proizvodi
Nazad na proizvode

Kompanija Forma Ideale dobitnik specijalnog priznanja „Digital Experience“ na 27. dodeli priznanja „Top 50“

Kompaniji Forma Ideale dodeljena je specijalna nagrada „TOP 50“ u kategoriji „Digital Experience“.

U ponedeljak, 05. februara, organizovana je svečana dodela nagrada „TOP 50“ koju već 27. put organizuje magazin i online portal PC Press. Ovom prilikom je kompaniji Forma Ideale dodeljena specijalna nagrada „Digital Experience“.

Stručni žiri odlučio je da upravo ovo priznanje dodeli kompaniji Forma Ideale zbog prepoznavanja važnosti prisustva na svim digitalnim kanalima komunikacije, visokog kvaliteta promocije na društvenim mrežama, obezbeđivanja lake i bezbedne „online“ kupovine, ali i značajne edukacije potrošača o uređenju životnog prostora.

Prilikom svečanog uručenja nagrada, Tamara Pantelić Jeremić, marketing menadžer za maloprodaju, izrazila je zahvalnost za prepoznavanje kvaliteta rada kompanije Forma Ideale u domenu digitalnog identiteta kompanije Forma Ideale i dodala da je: „Dobiti priznanje „Digital experience“ za nas kao kompaniju koja se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja u Srbiji, ali i na 4 kontinenta, širom sveta, znak da smo u sferi digitalizacije poslovanja postigli puno. Preko 16 miliona poseta korporativnom sajtu, preko 10 miliona pregleda na našem Youtube kanalu, kao i više od 200 000 interakcija sa potrošačima na društvenim mrežama, i to samo u 2023. godini, govori puno u prilog tome da se digitalno razvijamo u skladu sa vremenom, ali i, ono što je još važnije, da smo spremni za inovacije u periodu koji je pred nama.“

Kompanija Forma Ideale priznanje TOP 50 smatra jednim od najznačajnijih na našim prostorima u oblasti digitalnih komunikacija i smatramo izuzetno važnim što je, kao kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja, prepoznata u ovom domenu poslovanja kao lider u branši, ali i šire, i zbog toga što je primer dobre prakse u praćenju modernizacije poslovanja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se