Proizvodi
Nazad na proizvode

Vreme je za vaš mali luksuz

Raskošnost holivudskih domova san je mnogih od nas, jer ko ne voli da uživa u luksuzu i glamuru dok provodi opuštajuće trenutke u svom domu?

Stoga su dizajneri Forma Ideale spremili nekoliko saveta i trikova kako da oplemenite svoj životni prostor tako da odiše luksuzom i prefinjenosti.

Vreme je za vaš mali luksuz

1. Koristite krupan nameštaj upečatljivih boja

Odvažite se na promenu i uz zidove punog kolorite ukombinujte ležaj DALI narandžaste boje kako biste svojoj dnevnoj sobi dali bogat i luksuzan šarm, koja će uz zlatne ili srebre detalje, poput vaza, jastuka i svećnjaka izgledati kao dnevna soba prave filmske zvezde. Idealna kombinacija uz ležaj DALI za svaku dnevnu sobu jeste polica ALANO R3 koja osim dovoljno mesta za drage uspomene, omiljene knjige i dekoraciju u sobu unosi i notu glamura zbog dezena punog drveta.

Vreme je za vaš mali luksuz

2. Bogati detalji

Vaš dom može da izgleda luksuzno i ako nemate puno prostora. Rešenje je u odabiru pravih komada nameštaja koji će svojim dizajnom unesti preko potrebne promene. Kako biste postigli efekat doma iz zlatne ere Holivuda, svoj kutak za odmor oplemenite klub stolom GIZA i stolicama NIKA koje su insprisane šezdesetim godinama prošlog veka i koje će uz odvažnu boju učiniti da vaš dom izgleda prefinjeno i elegantno, bez zauzimanja mnogo prostora.

Vreme je za vaš mali luksuz

3. Kožni detalji za velike prostorije

Kada je u pitanju spavaća soba, postignite efekat luksuza bračnim krevetom BELLEVUE sa uzglavljem tapaciranim veštačkom kožom, koje će uneti klasičan stil, originalnost i eleganciju u vaš dom. Koža je pogodna za kombinovanje sa svim nijansama i teksturama zidova, te za romantičnu spavaću sobu odaberite nežne, pastelne nijanse, dok oni odvažni mogu da se poigraju i sa zlatnim tapetama sa teksturom.

Vreme je za vaš mali luksuz

  4. Tekstura drveta otkriva kvalitet

Kada su u pitanju komadi nameštaja poput komoda i polica, luksuz ćete postići pravim odabirom teksture drveta.  Idealna za male prostore, komoda ADDA obezbediće vam prostor za sve neophodne elemente u dnevnoj sobi, uz elegantnost  masivnog, glomaznog drveta koja je ove sezone u trendu.

Vreme je za vaš mali luksuz

Isti efekat dobiće i vlasnici veće dnevne sobe uz TV policu FRIDA čiji uzdignuti flor i ručice u dekoru crnog drveta idu savršeno uz tapete tamnjih boja, koja su ove sezone „must have” u svetu dizajnu enterijera.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…
Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se