Proizvodi
Nazad na proizvode

Završnica velike jubilarne akcije Forma Ideale – 25 sadnica na poklon Subotici

Kompanija Forma Ideale je u protekloj godini, u okviru obeležavanja prvih 25 godina rada, poklonila simbolično 25 sadnica gradovima širom Srbije u kojima posluje, u okviru projekta ozelenjavanja i ulepšavanja zelenih površina.

Za kraj ove akcije pošumljavanja, gradu Subotici je poklonjeno 25 sadnica.

Sadnice su posađene u parku „Prozivka“, i na taj način je i u ovom gradu obeležen značajan jubilej, četvrt veka, najvećeg proizvođača i izvoznika pločastog nameštaja u Srbiji, ali i skrenuta pažnja javnosti, na simboličan način, o značaju pošumljavanja.

Veliki jubilej poslovanja kompanija Forma Ideale je prošle godine obeležila upravo putem akcije koja doprinosi boljoj i lepšoj životnoj sredini. Sadnjom 25 sadnica u Subotici, još jednom je simbolično obeležen ovaj značajni jubilej, ali i završnica akcije.

Kako zdrave i prostrane zelene površine značajno utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, kompanija Forma ideale će nastaviti i ubuduće da se bavi pitanjima očuvanja i unapređenja životne sredine.

Akcija ozelenjavanja površina kroz donacije sadnica sprovedena je u saradnji sa lokalnim sektorima Zelenila širom Srbije, u gradovima u kojima je kompanija Forma Ideale prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se