Proizvodi
Nazad na proizvode

Završen je 10. jubilarni likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji!"

Kompanija Forma Ideale je tokom septembra organizovala 10. jubilarni dečiji likovni konkurs pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“.

Likovni konkurs, „Nacrtaj, oboji i osvoji“ kompanija Forma Ideale je organizovala i ove godine, desetu godinu zaredom, tokom septembra meseca, a pravo učešća na konkursu su imali prvaci i predškolci iz svih zainteresovanih osnovnih škola i predškolskih ustanova u Srbiji. Do sada je na ovom konkursu, čija je tema „Moja idealna soba“, učestvovalo više od pola miliona mališana, a samo ove godine je na adresu stručnog žirija, zaključno sa 30. septembrom stiglo više od 50 hiljada radova mališana, iz preko 500 osnovnih škola i predškolskih ustanova širom Srbije.

Kao i ranijih godina, naš stručni žiri je odlučio da dodeli i dve specijalne nagrade i to Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Carica Jelena“ iz Niša, kao i OISŠ „Dr Svetomir Bojanin“ iz Subotice.

Spisak nagrađenih možete pogledati ovde.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se