Proizvodi
Nazad na proizvode

Zahvalnost donatorima

Crveni krst Beograda na posebnoj svečanosti u petak 26. decembra 2014. dodelio je zahvalnice donatorima koji su pomogli zbrinjavanje i oporavak domaćinstava pogođenih poplavama tokom maja, među kojima je i kompanija Forma Ideale.

Nagrađena je solidarnost i angažman 274 kompanije-donatora, ustanova i udruženja, koji su iskazani u akciji pomoći porodicama, pre svega u gradskim opštinama Obrenovac i Lazarevac.
Kompanija Forma Ideale je tokom 2014. uputila pomoć u nameštaju za preko 150 porodica pogođenih poplavama u Obrenovcu, Loznici, Trsteniku i Svilajncu, u okviru akcije U FORMI ZA DOBRA DELA. POMOĆ ZA SRBJU! koja je realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.
Pored toga, neposredno nakon poplava, uplaćena je i novčana pomoć od 1.000.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije, a posebna pažnja posvećena je opremanju vrtića, škola i drugih ustanova za obrazovanje i brigu o najmlađima, koje su takođe pogođene poplavama - nameštajem u vrednosti od više miliona dinara.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se