Proizvodi
Nazad na proizvode

Zahvalnost donatorima

Crveni krst Beograda na posebnoj svečanosti u petak 26. decembra 2014. dodelio je zahvalnice donatorima koji su pomogli zbrinjavanje i oporavak domaćinstava pogođenih poplavama tokom maja, među kojima je i kompanija Forma Ideale.

Nagrađena je solidarnost i angažman 274 kompanije-donatora, ustanova i udruženja, koji su iskazani u akciji pomoći porodicama, pre svega u gradskim opštinama Obrenovac i Lazarevac.
Kompanija Forma Ideale je tokom 2014. uputila pomoć u nameštaju za preko 150 porodica pogođenih poplavama u Obrenovcu, Loznici, Trsteniku i Svilajncu, u okviru akcije U FORMI ZA DOBRA DELA. POMOĆ ZA SRBJU! koja je realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.
Pored toga, neposredno nakon poplava, uplaćena je i novčana pomoć od 1.000.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije, a posebna pažnja posvećena je opremanju vrtića, škola i drugih ustanova za obrazovanje i brigu o najmlađima, koje su takođe pogođene poplavama - nameštajem u vrednosti od više miliona dinara.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se