Proizvodi
Nazad na proizvode

Velika kućna žurka u salonu Forma Ideale!

Velika kućna žurka u salonu Forma Ideale u Ekstra centru na Novom Beogradu bila je mesto dobre zabave i nezaobilazno stecište svih ljubitelja nameštaja.

Posetioci salona imali su jedinstvenu priliku da se zabave i uživaju u izboru omiljenog nameštaja uz veliku kućnu žurku tokom koje je promovisana velika sajamska akcija pod sloganom "Kod kuće je najbolje!"

Za dobar provod i veče za pamćenje pobrinuo se Saša Matić koji je svojim repertoarom dočarao pravu kućnu atmosferu, koja bez dobrog domaćina ne bi bila potpuna, a ta čast pripala je poznatom voditelju Ognjenu Amidžiću. Za najmlađe je bio rezervisan facepainting, druženje u igraonici koja se nalazi u sklopu salona i krajnji defile na radost svih prisutnih. Veliko oduševljenje dočekalo je i Jelenu Tomašević, kao specijalnog gosta večeri i koja je dodatno ambijent salona učinila toplim i prijatnijim.

Sajamskom spektaklu tu nije kraj, već u subotu 12. novembra na kućnoj žurci za najmlađe na istom mestu u 12 sati biće dodeljene nagrade najboljima na Petom likovnom konkursu "Nacrtaj, oboji i osvoji", program će voditi Žarko Lazić.

Pod sloganom "Kod kuće je najbolje" u preko 30 salona Forma Ideale u Srbiji očekuju vas brojne povoljnosti i specijalna sajamska ponuda uz sniženja do 50%, kao i nastavak akcije od 20% na asortiman nameštaja koji nije na akciji.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se