Proizvodi
Nazad na proizvode

Velika donacija Gradskom centru za socijalni rad Beograd

Kompanija Forma Ideale donirala je nameštaj u vrednosti od pola miliona dinara Gradskom centru za socijalni rad Beograd za projekat opremanja prostorija za viđenje roditelja i dece u kontrolisanim uslovima.

Nameštaj je namenjen odeljenjima GCSR u gradskim opštinama Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Stari Grad, Barajevo, Palilula, Mladenovac, Vračar, Voždovac, Sopot, Lazarevac i Grocka.

Kompanija Forma Ideale posvećena je saradnji sa institucijama i  ustanovama za brigu i staranje o društveno osetljivim grupama, posebno mladima i deci, a navedene aktivnosti koje realizuje i saradnji sa Centrom za socijalni rad grada Beograda, nastavak su društveno odgovornog poslovanja i posvećenosti principima solidarnosti. Briga o najranjivijima je briga svih nas, a kompanija Forma Ideale pružala je, pruža i nastaviće da pruža punu podršku institucijama u tom poslu.

Vrednu donaciju u nameštaju svečano su uručili ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin i zamenik direktora marketinga kompanije Forma Ideale Aleksandar Ružesković.

 

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se