Proizvodi
Nazad na proizvode

Velika donacija Gradskom centru za socijalni rad Beograd

Kompanija Forma Ideale donirala je nameštaj u vrednosti od pola miliona dinara Gradskom centru za socijalni rad Beograd za projekat opremanja prostorija za viđenje roditelja i dece u kontrolisanim uslovima.

Nameštaj je namenjen odeljenjima GCSR u gradskim opštinama Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Stari Grad, Barajevo, Palilula, Mladenovac, Vračar, Voždovac, Sopot, Lazarevac i Grocka.

Kompanija Forma Ideale posvećena je saradnji sa institucijama i  ustanovama za brigu i staranje o društveno osetljivim grupama, posebno mladima i deci, a navedene aktivnosti koje realizuje i saradnji sa Centrom za socijalni rad grada Beograda, nastavak su društveno odgovornog poslovanja i posvećenosti principima solidarnosti. Briga o najranjivijima je briga svih nas, a kompanija Forma Ideale pružala je, pruža i nastaviće da pruža punu podršku institucijama u tom poslu.

Vrednu donaciju u nameštaju svečano su uručili ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin i zamenik direktora marketinga kompanije Forma Ideale Aleksandar Ružesković.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se