Proizvodi
Nazad na proizvode

Uručene nagrade dobitnicima na desetom likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji, osvoji!”

U salonima Forma Ideale širom Srbije uručene su nagrade koje su osvojili najkreativniji mališani na desetom likovnom konkursu „Nacrtaj, oboji i osvoji“.

Likovni konkurs, „Nacrtaj, oboji i osvoji“ kompanija Forma Ideale je organizovala i ove godine, desetu godinu zaredom, tokom septembra meseca, a pravo učešća na konkursu su imali prvaci i predškolci iz svih zainteresovanih osnovnih škola i predškolskih ustanova u Srbiji. Ove godine je na likovnom konkursu, „Nacrtaj, oboji i osvoji“ ocenjivano više od 50 hiljada radova mališana iz preko 500 osnovnih škola i predškolskih ustanova širom Srbije, a uručenje nagrada je i ove godine organizovano u skladu sa preventivnim merama sa ciljem suzbijanja epidemije.

Dobitnici prve tri nagrade svoje nagrade su preuzeli u salonima Forma Ideale širom Srbije, dok je IV nagrada - Idealna sveska - uručena učesnicima na adrese škola i predškolskih ustanova dostavljene u prijavama. Uručene su i specijalne nagrade - Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Carica Jelena“ iz Niša, kao i OISŠ „Dr Svetomir Bojanin“ iz Subotice.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se