Proizvodi
Nazad na proizvode

Svečani prijem praktikanata i početak stručne prakse Forma Ideale

U kompaniji Forma ideale organizovan je svečani prijem odabranih praktikanata za stručnu praksu Forma Ideale 2022.

U petak, 01.jula, u prostorijama kompanije Forma Ideale održan je svečani prijem pet praktikanata koji su započeli program stručne prakse.

U ime kompanije Forma Ideale, dobrodošlicu su im poželeli Tehnički direktor proizvodnje Aleksandar Pantović i Direktor sektora za ljudske resurse Jelena Čorak.

Za šest meseci koliko je predviđeno trajanje stručne prakse, praktikanti će imati priliku da se upoznaju sa timom i poslovanjem jedne od vodećih kompanija u proizvodnji pločastog i tapaciranog nameštaja.

Plan prakse je osmišljen tako da omogućava praktikantima da steknu uvid u rad svih sektora koji učestvuju u stvaranju proizvoda - od ideje do isporuke kupcima, pri čemu je najveći fokus usmeren na sam proizvodni proces.

Nakon završetka programa stručne prakse, postoji mogućnost zaposlenja u kompaniji.

Kompanija Forma Ideale kroz ovaj program pruža podršku razvoju mladih talenata i u svojoj budućnosti ih prepoznaje kao izuzetno značajne za inovaciju i unapređenje poslovanja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se