Proizvodi
Nazad na proizvode

Specijalne nagrade za talentovane mališane

Uručene specijalne nagrade specijalne nagrade za učešće na dečijem likovnom konkursu Forma Ideale „Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Na ovogodišnjem Likovnom konkursu Forma Ideale koji je organizovan osmi put, učestvovali su i grupni radovi predškolskih grupa i osnovnih škola, a kreativnost, ispiraciju i sjajne ideje koje su veoma originalno prikazali u konkursnim radovima na temu „Moja idealna soba”, obezbedili su specijalne nagrade - 10 taburića CUBE.

Preko 60.000 prvaka i predškolaca učestvovalo je na ovogodišnjem, sedmom po redu konkursu koji je organizovan tokom septembra na temu „Moja idealna soba”, a žiriranje pristiglih radova obavljeno je tokom oktobra, nakon čega su proglašeni dobitnici nagrada u obe kategorije, kao i dobitnici tri specijalne nagrade - mališani iz PU Nata Veljković, grupa iz Čitluka, PU Milica Nožica iz Valjeva i Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vuk Karadžić” iz Sombora.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se