Proizvodi
Nazad na proizvode

Specijalne nagrade za talentovane mališane

Uručene specijalne nagrade specijalne nagrade za učešće na dečijem likovnom konkursu Forma Ideale „Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Na ovogodišnjem Likovnom konkursu Forma Ideale koji je organizovan osmi put, učestvovali su i grupni radovi predškolskih grupa i osnovnih škola, a kreativnost, ispiraciju i sjajne ideje koje su veoma originalno prikazali u konkursnim radovima na temu „Moja idealna soba”, obezbedili su specijalne nagrade - 10 taburića CUBE.

Preko 60.000 prvaka i predškolaca učestvovalo je na ovogodišnjem, sedmom po redu konkursu koji je organizovan tokom septembra na temu „Moja idealna soba”, a žiriranje pristiglih radova obavljeno je tokom oktobra, nakon čega su proglašeni dobitnici nagrada u obe kategorije, kao i dobitnici tri specijalne nagrade - mališani iz PU Nata Veljković, grupa iz Čitluka, PU Milica Nožica iz Valjeva i Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vuk Karadžić” iz Sombora.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se