Proizvodi
Nazad na proizvode

Specijalna nagrada za talentovane mališane iz Kraljeva i Sombora

Školama za osnovno i srednje obrazovanje u Kraljevu i Somboru uručene su specijalne nagrade za učešće na dečijem likovnom konkursu Forma Ideale „Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Mališani iz Sombora i Kraljeva koji pohađaju škole za učenike sa smetnjama u razvoju, u velikom broju su učestvovali u ovogodišnjem dečijem likovnom konkursu „Nacrtaj, oboji i osvoji!“ kompanije Forma Ideale, a kreativnost, ispiraciju i sjajne ideje koje su veoma originalno prikazali u konkursnim radovima na temu „Moja idealna soba”, obezbedili su im specijalnu nagradu - 14 taburića CUBE.

Više od 55.000 prvaka i predškolaca učestvovalo je na ovogodišnjem, sedmom po redu konkursu koji je organizovan tokom septembra na temu „Moja idealna soba”. Žiriranje pristiglih radova obavljeno je tokom oktobra, nakon čega su proglašeni dobitnici nagrada u obe kategorije, kao i dobitnici dve specijalne nagrade – mališani iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vuk Karadžić” iz Sombora i „Ivo Lola Ribar” iz Kraljeva.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se