Proizvodi
Nazad na proizvode

Specijalna nagrada za talentovane mališane iz Iriga i Vrdnika

U prostorijama Dečije ustanove “Dečija radost” u Irigu, uručena je specijalna nagradna koju su mališani iz tri vaspitne grupe ove ustanove osvojili na Likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji i osvoji!”.

Mališani iz Iriga i Vrdnika prvi put su učestovovali na likovnom konkursu Forma Ideale, a kreativnost, timski rad i sjajne ideje koje su veoma originalno prikazali u zajedničkom konkursnom radu na temu “Moja idealna soba”, obezbedili su im specijalnu nagradu - 20 taburića Forma Ideale.

Više od 55.000 prvaka i predškolaca učestvovalo je na ovogodišnjem, šestom po redu konkursu koji je organizovan tokom septembra na temu “Moja idealna soba”. Žiriranje pristiglih radova obavljeno je tokom oktobra, nakon čega su proglašeni dobitnici nagrada u obe kategorije, kao i dobitnici dve specijalne nagrade – mališani iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje “11. oktobar” iz Leskovca i Dečije ustanove “Dečija radost” iz Iriga.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se