Proizvodi
Nazad na proizvode

Salon Forma Ideale u Somboru

Novi salon Forma Ideale otvoren je na Kljajićevačkom putu bb, na ulazu u Sombor. U izložbeno – prodajnom salonu koji se prostire na na preko 1.500 kvadratnih metara, organizovanih u dve etaže, izložen je asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja, dekorativni program Conforma, a poseban prostor namenjen je za odmor i zabavu najmlađih posetilaca.

Povodom otvaranja salona, svečano je promovisana martovska akcija „Proleće počinje kada poželim nov nameštaj“ koja će važiti do kraja meseca, a kupce očekuju akcijski popusti i do 60%, dok za preostali asortiman važe sniženja od 20%. Pored gotovinskog plaćanja, omogućeno je odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

Za sve kupovine veće od 10.000 dinara biće omogućena besplatna isporuka i montaža, na području grada i okoline, uključujući i Apatin, a na dan otvaranja svakog kupca očekuje poklon iznenađenja.

Salon Forma Ideale u Somboru otvoren je radnim danima od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h i u nedelju 5. marta od 10 do 18h.
 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se