Proizvodi
Nazad na proizvode

Salon Forma Ideale na novoj lokaciji u Smederevu

U subotu 15. jula otvoren je salon Forma Ideale u Smederevu na novoj lokaciji – Šalinačka bb, na Kovinskom putu. Nov izložbeno - prodajni prostor od 1.500 m2 organizovan je u dve etaže i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i iz partnerskog programa.

Povodom otvaranja salona, premijerno su promovisani popularni modeli iz nove kolekcije nameštaja, ali i akcijska sniženja koja kod pojedinih artikala prelaze 50%! Cene preostalog asortimana koji nije na akciji, snižene su za 20%, a kupci, pored gotovinskog plaćanja, mogu plaćati na odloženo platnim karticama banaka, čekovima građana kao i korisnicima PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

U prostoru u kom je do sada bio smešten salon nameštaja Forma Ideale, u ulici Save Nemanjića 6 u Smederevu, u subotu 15. jula otvoren je Rasprodajni centar koji će za posetioce biti otvoren radnim danima od 11 do 18h i subotom od 9 do 14h.

Salon Forma Ideale u Smederevu na novoj lokaciji otvoren je radnim danima od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h. Za sve kupovine veće od 10.000 dinara omogućena je besplatna isporuka i montaža na području Smedereva i Kovina, tj. do udaljenosti od 15 km.

 

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se