Proizvodi
Nazad na proizvode

Salon Forma Ideale na novoj lokaciji u Smederevu

U subotu 15. jula otvoren je salon Forma Ideale u Smederevu na novoj lokaciji – Šalinačka bb, na Kovinskom putu. Nov izložbeno - prodajni prostor od 1.500 m2 organizovan je u dve etaže i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i iz partnerskog programa.

Povodom otvaranja salona, premijerno su promovisani popularni modeli iz nove kolekcije nameštaja, ali i akcijska sniženja koja kod pojedinih artikala prelaze 50%! Cene preostalog asortimana koji nije na akciji, snižene su za 20%, a kupci, pored gotovinskog plaćanja, mogu plaćati na odloženo platnim karticama banaka, čekovima građana kao i korisnicima PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

U prostoru u kom je do sada bio smešten salon nameštaja Forma Ideale, u ulici Save Nemanjića 6 u Smederevu, u subotu 15. jula otvoren je Rasprodajni centar koji će za posetioce biti otvoren radnim danima od 11 do 18h i subotom od 9 do 14h.

Salon Forma Ideale u Smederevu na novoj lokaciji otvoren je radnim danima od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h. Za sve kupovine veće od 10.000 dinara omogućena je besplatna isporuka i montaža na području Smedereva i Kovina, tj. do udaljenosti od 15 km.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se